Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sensörinöral işitme kaybının gerçek çözümü, FX 322

bar3

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba işitme kaybı bulunan değerli üyeler ve okurlar.

Amerikada şuan faz 2 aşamasına geçmiş ve faz 3 aşamasıyla beraber kullanıma sunulacak fx 322 ilacının başlığı olmaması

açıkçası beni bir hayli şaşırttı.

Özellikle bu hayal satan gazetelerdeki gibi fare maymun vs gibi hayvan üzerinde değil, bizzat insanlar üstünde denenip

olumlu sonuçları alınmış bir ilaç.

İngilizcesi iyi olan kullanıcılıarımız için açıklamalı bir video

https://www.youtube.com/watch?v=cuVIWihgX9w

ve ilacın mevcut klinik aşaması ile ilgili bir sayfa

Moderatörlere not : Başlığı sensörinöral işitme kaybı olarak değiştirebilirseniz sevinirim.

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04601909

özellikle 1 doz kullanımında bile kelime anlama bölümünde ciddi şekilde başarı elde edilmiş.(benim gibi duyuyorum ama anlamıyorum diyenler hadi iyisiniz :D)

Ancak açıklama ve videolarda dikkatimi çeken şu nokta var : EN AZ 6 AY SÜREYLE SABİT İŞİTME KAYBINA SAHİP YETİŞKİN BİREYLER ÜZERİNDE denenmiş bir ilaç.

Şuan placebo grupları .1 doz grubu 2 doz grubu gibi gruplar oluşturulup bunlar üzerinde deneyler yapılıyor(tek doz dışında 2 doz vurmanın daha fazla etkisi olacak mı bunu görebilmek için)

2021 gibi klinik çalışmaları ve araştırmaları bitmesi bekleniyor. daha sonra büyük ihtimalle fda onayın istenecektir. 2021 sonları veya 2022 gibi .

Bakalım, insanlığın diken üstünde olduğu şu günlerde biz işitme kayıplılar için büyük umut bu haber.
Hepberaber gelişmeleri takip edelim.

Her gün takibini yaptığım çalışma :) Kulaktaki kıl hücreleri geri döndürmeyi planlıyorlar. Allah yardımcımız olsun.

Bir sonuç varmı peki bu çalışmadan ?
Bende sol kulak %90 sağ kulakta %27 duyabiliyorum . Belki bu lycxer-1 tedavisi işe yarayabilir deneyen varmı acaba birkaç sorum var ...

sanırım kötü haberi vermenin zamanı geldi.
1 DOZ uygulamada kulak kendini ne kadar iyleştirebiliyorsa ilacın size etkisi ancak o kadar oluyor.
2. 3. dozların herhangi bir gelişme kaydedemiyorsunuz.
yinede kulak çınlaması ve kazanılacak 10 15 db için bile uygulatmaya değer

Üst Alt