Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serabral palsi tedavisi için neler önerirsiniz?

ŞeNaY..

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba

9 yaşında epilepsi ve serabral palsi tanısı olan genellikle sağ taraf etkili parmak ucu basan ve içe basması olan desteksiz duramayan yeğenim için tedavi arayışındayım
bu zamana kadar sadece 7 ye yakın ayaklarından botoks oldu ve bu sene ameliyat önerdiler sipastisi olduğu için ayaklar normal dendi gövde hep önde olduğu için sadece kasıklardaki kaslardan ameliyat olacaktı ama iptal oldu ve ameliyat konusunda tedirginim yanlış karar almak istemiyorum

bu ameliyatı olup bilgi sahibi olanlar lütfen cevap verirseniz çok memnun olurum.

Ben küçükken ameliyat olmuştum. Celebral palsy üzerine çalışan doktorlar vardır iyi araştırın. Ve mutlaka ameliyat sonrası fizik tedavi alın. Fizik tedavi hastanesine yatın ki. Ameliyatın faydası olsun.

@CORTU, Elimden geldiği kadar araştırmaya gayret gösteriyorum fakat çoğunlukla özel hastanelerde oluyo fiyatları çok yükseklerde oluyo onu geçtim şimdi direk ameliyat olmasını da istemiyorum dediginiz gibi yatılı fizik tedavi veren hastaneleride araştırıyorum birde nerede tedavi gördünüz acaba geçirdiğiniz ameliyat neydi

@ŞeNaY.. Ben küçükken ameliyat olmuşum. Topuklarımdan olmuşum. Tabi celebral palsy nin türleri farklı oldugu için bilemiyorum. Bulunduğunuz şehirden özel egitim merkezlerini araştırıp içinize sinen bir kurumdan fizik tedavi alabilirsiniz.. Memnun kalmazsanız farklı özel egitim merkezine gidebilirsiniz. Geçmiş olsun

Üst Alt