Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seramik kalça protezi takıldı ve çok çok memnunum!

Serwan_b

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
3gun önce diyarbakır Sultan hastanesinde.doktor Çağrı ÖZÇELik tarafından.sol kalçama 4cm ayak kısalığı ve kalça çıktığı teşhisi konuldu.zimmer marka protez takıldı.seramik.çimentosuz.cokkkkk memnunun.bugun yürümeye başladım.10yıl boyunca bosuna okalar acı çekmiştim.30yılömru var seramiğin

ewet haklısın seramik protezin okadar ömrü varmış yaşam kalitemizi kolaylaştırdı
ama çok iyi bakmamız lazımki bu yılı ön çekmeylim bol bol hareket yapalımki kireçlenme gibi şeyler olmasın ve en büyük en önemliside düşmeyelim

Merhaba Ali bey;
Öncelikler size geçmiş olsun der;böylesine önemli konuyu bizler ile paylaştığınız için size çok teşekkğür ederim.eşimde de maalesef kalçada kireçlenme mevcut.Ameliyat dediler.Şu anki durumunuz nasıl herhangi bir ağrınız veya sorununuz varmı.Size tekrar teşekkür ederim.
Saygıalrımla,
Müjdat kayaalp

Kireçlenmeye karşı çınar yaprağı suyu için

Şu an çok çok iyiyiyim.ama ayağımda kireclenme oluştu.biraz ağrıyor fizik tedavi ile geçer dediler

15gun hiç dışarı çıkamadım .cift bastonlar 40 gün gezdım.dışarı çıktım.40. Günden sonra tek bastona geçtim.70 çi günde tamamen bıraktım bastonları.şimdi yavaş yavaş geziyorum bastonun.iyiki ameliyat olmuşum.tüm acılarım son buldu

kıreçlenmeye karsı çınar yaprağı

İyı akşamlar. Saraçoğlu 3 ay demışti.Ben onu 3.5 ay denedım.Hiç bır fayda görmedim..Hatta kendım de toplamadım derin yapraklı dıye tarıf edıldığı için kendi sitesinden aldım.Ama nafile.....

Üst Alt