Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebellar sendromu hakkında bilgisi olan var mı? Önereceğiniz doktor var mı?

fransiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Bundan 1 sene once oglum taylan 3 yasinda, ani yuksek atesle, havale geçirdi, hemen acil servise goturduk, ve teshis epilepsi.
Epilepsi tedaviye hemen basladik, 6 ay sonra, taylan'da yurume bozuklulugu goruldu, zaten fazla kelimele bilmiyordu, az bildiklerini soylememeye basladi.
2 ay oldu hiç ayaga kalkamiyor, elinden tuttugumuzda zar zor yuruyor.
Fransadaki doktorlar hiç bi teshis komadilar, epilepsi dediler, o bi gerçek, beyincik atrofisi dediler, simdi de serebellar sendromu oldugunu soyluyorlar.

Scanner, MR, EEG, metabolik hastaliklar, genetik hastaliklar, belden su aldilar, kas biopsisi yapilacak, 1 sene oldu arastirmalarina ragmen sonuç bisey bulunamiyor.

Taylan 15 aylikken yurumeye basladi ve 3 buçuk yasina kadar normal yuruyen kosan çocuk yuruyemez hale gelde.

eger sizinde boyle bi dert varsa lutfen yazin

taylan'i turkiye'deki doktorlara goturmek istiyorum, lutfen isim, hastane adi verebilirseniz çok sevinirim;)

Selam çok g. Olsun ben fredrich ataxsisi hastasıyım hastalıgım yavaşça ilerleyen denge kaybı ve yürüyememezlik taylan için üzüldüm ama bu hastalıgın çaresi yok banada ilk başta serabbeller sendurum dediler sonradan bu hastalık çıktı gerçi sizinki belli degil.

Nese ben kendi dr veriyim ismi prof dr yeşim gülşen parman çapa tıp fakültesi nouromüsküler yani denge kayıpları ve çeşitleri araştıran tek bölüm isterseniz çapayı arayın möromüskülerden gün alın ama 1 yada 2 aya gün veriyorlar istersenizde şişli de muayne hanesi var algo diye telefonu 212 240 60 60
kendisi çok iyi bir dr ve alanında uzmandır...

FA hastalik arastirmasi yapildi, yanilmiyorsam genetik bi hastalik oysa taylanda butun genetik hastaliklar arastirildi
hala bulamadik :mad:

Yeşim hanıma giderseniz.size en iyi şekilde yardımcı olucaktır eminim..

Bende kolay kolay teşhis konulamadı gitmediğim dr kalmadı hem sizi gönderdiğim yer tr en iyi dr oldugu yer şüphe etmeyin yeşim hanıma gitmeniz yeterli o sizi cevapsız bırakmayacak hem prof hemde arkasında tr nin en iyi hastanesi var çapa...çok çok g.olsun..

çok saolun, gerçekten burada gitmedigimiz hastane kalmadi, paris'in en buyuk çocuk hastanesinde bile bisey bulamadilar.
son bi arastirmamiz kaldi : kas biopsisi, miyopati hastaliklari arastirmak için
turk doktorlarina guveniyorum insallah onlar bize cvp verebilirler

Üst Alt