Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebral AVM Hastalığı olan var mı?

okancmr

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Serebral AVM (beyin damar yumaklanması ) olan hastalar varmı var ise tedavi süreci,rapor alımı ve diğer konularda bilgileri paylaşabilirse çok sevinirim.

ben Mayıs 2013 de AVM kanaması ile ameliyat oldum sol tarafım hemiplejik

çok geçmiş olsun, hastalık kanamaylamı teşhis edildi, yani avm hastası olduğunuzu kanamadan önce biliyormuydunuz.

Öncelik le geçmiş olsun.Bende AVM hastasıyım.4 sene önce 2 kez beyin kanaması geçirdim şimdi sağ tarafım hemiplejik .Ogretmendim şimdi bi işe yaramayan emekliyim.Eger benimle konuşmak istersen burdan yaz.Biliyorumki buna ihyacin var .Benim de

bende 14 ay önce beyin sapı kanaması geçirdim cerebral hemoroji tanısı kondu bana da..sağ tarafımda uyuşukluk sol tarafımda da hissislik mevcut,perge ve duxet kullanıyorum..bu hastalık dolayısıyla yüzde 57 vergi indirim ile erken emekli oldum..tedavim devam ediyor fizik tedavilerimle beraber...herkese de çok geçmiş olsun..

Üst Alt