Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebral enfarktüs ve arterlerin trombozu ile ne oranda rapor alabilirim?

Konular
45
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
I63.3 Serebral enfarktüs Serebral arterlerin trombozuna bağlı bu durumdan dolayı 2 ay önce hastanede 15 gün tedavi gördüm beyine giden bir damar pıhtı atmış bu durumdan dolayı 2 ay rapor verdiler ve dinlenmekteyim bu durumda heyete müracaat etsem rapor cikarmi ve % oranı ne olabilir aydinlatirsaniz sevinirim.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. 10 yıl önce ben de aynı rahatsızlığı geçirdim. Rapor konusunu hiç denemedim. Siz başvuru yaptınız mı? Alabildiniz mi raporu?

Beyin ile ilgili Serebral durumlardaki veya Nörolojik rahatsızlıklarda tanı teşhis ve vücuttaki etkileşimli bölgelere göre oran verilebilmekte. Örneğin kişi konuşma yetisini tamamen kaybetmiş ise yüksek bir oran verilebilir veya geçirdiği Nörolojik rahatsızlık sonucunda 1 parmağında hissiszlik veya hareketsizlik oluşması durumunda da rapor oranı düşük olma ihtimali yüksektir. Ancak söylediğim gibi bu oran tanı teşhis ve vücut fonksiyonunun kaybına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Üst Alt