cp li 17 yaşında 35 kg kızım için tekerlekli sandalye arıyorum . fiyat aralığı 3- 4 bin civarı , hadi çok zorlarsam 5 bin
Kızım gelişim çağında boy ve kilo gidiyor haliyle
sermax CM tekerlekli sandalyeyi ev içinde kullanıyorum.
ama katlamaya gelmiyor dayanıklı değil , bir iki denemem de gördüm ki gidici bende evde kullanıyor aksanını katlayarak bozmuyorum
dışarda ottobock normal sandalyeyi kullanıyorum. boyumuz uzadığı için emanet gibi duruyor , rahatsız edici
istediğim özellikler baş desteği gövde desteği , bacak arası aparatı , arkaya yaslanabilsin , ayaklarını gerektiğinde kaldırabileyim ..
taransfer amaçlı kullanılmayacak
okula gidiyoruz , zihinsel engelimiz yok , akşama kadar o sandalyede oturacak , baş gövde kontrolümüz tam değil , yandan ve işte olabilecek her yerden destek lazım , ortalama günlük 8 saat oturacak diyelim, ona göre düşünün
bir de aldığımız sandalyeye minder lazım
internette araştırıyorum
bir sonuca ulaşamadım
ya çok pahalı ya da rahat görünmüyor
tekerlekli sandalye rahatlığını vermeli
pusetlere yönlendiriliyoruz
kızım bebek gibi görüneceğim diye pusetleri beğenmiyor
bana da rahat görünmüyor acıkcası , 2-3 hadi bilemedin 4 bin çıkabilirim
bir 5 yıl kullanabilmeliyim , malum maddiyatın elverişi...
tecrübesi olanlar
desteklerinizi bekliyorum
teşekkür ederim okuduğunuz için
Kızım gelişim çağında boy ve kilo gidiyor haliyle
sermax CM tekerlekli sandalyeyi ev içinde kullanıyorum.
ama katlamaya gelmiyor dayanıklı değil , bir iki denemem de gördüm ki gidici bende evde kullanıyor aksanını katlayarak bozmuyorum
dışarda ottobock normal sandalyeyi kullanıyorum. boyumuz uzadığı için emanet gibi duruyor , rahatsız edici
istediğim özellikler baş desteği gövde desteği , bacak arası aparatı , arkaya yaslanabilsin , ayaklarını gerektiğinde kaldırabileyim ..
taransfer amaçlı kullanılmayacak
okula gidiyoruz , zihinsel engelimiz yok , akşama kadar o sandalyede oturacak , baş gövde kontrolümüz tam değil , yandan ve işte olabilecek her yerden destek lazım , ortalama günlük 8 saat oturacak diyelim, ona göre düşünün
bir de aldığımız sandalyeye minder lazım
internette araştırıyorum
bir sonuca ulaşamadım
ya çok pahalı ya da rahat görünmüyor
tekerlekli sandalye rahatlığını vermeli
pusetlere yönlendiriliyoruz
kızım bebek gibi görüneceğim diye pusetleri beğenmiyor
bana da rahat görünmüyor acıkcası , 2-3 hadi bilemedin 4 bin çıkabilirim
bir 5 yıl kullanabilmeliyim , malum maddiyatın elverişi...
tecrübesi olanlar
desteklerinizi bekliyorum
teşekkür ederim okuduğunuz için