Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Serebral palsi hastası için kas ameliyatı yaptırabileceğimiz hastane veya doktor..?

robroy_19

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Serebral palsi hastası için kas ameliyatı yaptırabileceğimiz hastane veya doktor tavs

Merhabalar, benim 7 yaşında doğumda oksijensiz kalmaktan dolayı fiziksel ve zihinsel engelli olan bir oğlum var. yaklaşık 5 yıldır Rehabilitasyon merkezinde fizik tedavi ve bireysel eğitim aldı. Gerek fizik eğitimi aldığı hocası gerekse görüştüğümüz kişiler 6 yada yedi yaşına kadar ameliyat tavsiye etmediklerinden şimdiye kadar fiziksel rahatsızlığı ile ilgili olarak yalnızca fizik tedavi eğitimi aldı ancak yürüme yeteneğini kazanamadı, şimdilik dizlerinin üzerinde, emekleyerek ve kollarından destek alarak ev içinde gezebiliyor, kontrol için götürdüğümüz ortopedi doktoru çocuğun bacaklarının bazı bölgelerden kasıldığını ve kas açma ameliyatı yapılması gerektiğini söyledi. Şimdi sizlerden ricam
-Daha önce bu tür bir ameliyat yaptıran varmı, varsa nerede yaptırdınız,
-Bu ameliyat için ne kadar masrafınız oldu ve ameliyat sonrası hastanede çok kaldınızmı,
-Kendi ikametiniz dışında bir ile gittiyseniz gittiğiniz yerde otel yada misaafirhane nerede kaldınız,
-Ameliyattan olumlu sonuç aldınızmı.

ben çorumda'yım bizim burda bu alanda uzmanlaşmış ortopedi doktoru yok bana bu konuda daha önce deneyimi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevirim, herkese geçmiş olsun, Allah tüm engellilere ve engelli yakınlarına tabii tutuldukları sınavda kolaylıklar ihsan etsin inşallah.....

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun diyorum benim oğlum da aynı hastalığa maruz kalanlardan biz daha 1 ay önce ameliyat olduk sana türkiye çapında bir doktor adı vericem şimdi gerçi sen bu mesajı yazalı baya olmuş ben de daha yeni üye oldum çünkü neyse izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde fatih sürenkök var özellikle bizim çocuklarımız gibi çocukların ameliyatlarında çok başarılı gönül rahatlığıyla düşünebilirsin türkiyenin birçok yerinden ona geliyorlar çünkü allah hepimize şifa versin diyorum

fatih sürenkök izmir de önerilir ve devlet hastanesi, ek ücret ödemeniz gerekemez. Muayenehanesi yoktu
Özel hastaneye geçmediyse hala İzmir ve çevresi için büyük bir kazanım ve değerdir
Ankara dr muharrem yazıcı hacettepe , ameliyatları nerede yapıyor bilmiyorum
Muharrem bey bize emekleme pozisyonunda bir çocuk durabiliyorsa ameliyatla yürüme şansı vardır ve ameliyat yaparız , en basit anlatımı buydu , bunu yapamıyorsa gereksizdir demişti
sizin çocuğunuz emeklediğine göre ameliyattan fayda görürsünüz
aydın da üniversite hastanesinde emre bey var , herkes bilir , ameliyatları iyidir , ama gerekli mi yapıyor gereksiz mi, öyle çok herkesi ameliyat yapıyor ki tecrübesi iyi ama
işte çok ameliyat yapıyor ve gerekli mi
Emre beyin muayenehanesi var , ameliyatları üniversite hastanesinde yapıyor.
şifalar diliyorum
bir kaç doktor gezin zaten hemen karar vermeyin , 3 doktor gezerseniz baya bilgi sahibi olursunuz

Üst Alt