Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Servis aracı aldım. Taşeron firmaları aradan çıkartacak bir yol arıyorum..?

ensar metin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben 100/40 engelli raporlu biri olarak çalıştığım işten ayrılarak kendime 14+1 servis minübüsü aldım şu an bir banka personeli çekiyorum ama iş dışarıdan göründüğü gibi deyilmiş maalesef eski işimi arar oldum desem yalan olmaz
çünkü çalışıyorum ama parayı götüren maalesef taşeron firmalar direk bir firmadan iş alamıyorsunuz şirketlere gidiyorsunuz işi onlar veriyor tabii kaymağıda onlar yiyor
bir engelli birey olarak bize direk arada şirket olmadan iş verecek ne bileyim belediye veya engelliler sitesinden bizlere iş hususunda öncelik tanınabilirmi bilgisi olan arkadaşlar var ise cevaplarınızı veya arayabileceğim kurum kuruluş hususunda yardımcı olabilecek kişi bilgilerini verebilirseniz çok memnun olacağım
çünkü artık kendi işim olsun diye böyle bir işe kalktım ama ne kadar çabalasam arada böyle firmalardan iş alarak çok fazla bir yol alabileceğimi düşünmüyorum

konu hakkında bilgisi ilgisi olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyor sağlıklı günler diliyorum

evet çok güzel bir konuya değinmişsin oturan boğa konuya el at gündem oluşturalım

Bu konuda hiç bir fikrim yok maalesef. İşin içine para girdi mi, kimse kimseye kaptırmaz. Üsttekiler kaymağı yer, altakiler onlar kaymak yesin diye çalışır...

Büyük balık küçük balığı ham yapar.
Ufak firmaların veya kişisel firmaların personel taşımacılığı için bireysel başvuru yapmanız gerekir.
Bir bir şirketlere gidip teklifler sunmanız lazım.
Öyle çok nüfuslu holdin şirketlerden bir tek hususi servisinizle iş alamazsınız.
Yeri gelir bu çalıştığınız büyük firmlara zararına taşımacılık hizmeti yaparlar.
Bunlarla boy ölçüşemessiniz. 50 araçlık bir filonuz olsa bile sizi ham yaparlar.
Düzen böyle malesef. Eskiden bakkallar vardı. Eskide kaldılar. Şimdi hipermarketler var.

Sorması ayıp ne kadar kazanıyorsunuz.?
Yatırımınızın karşılığı nedir.
Öyle ya bi arac 50-60000 tl olsa 1500 tl net kar bırakıyorsa şikayet etmeyin derim.

Bende servisçiyim. Taşeron firmalar işveren ile servisçi arasında ticari riski üstlenen aracılardir. İhalede veya sözleşmede işverene yüklü miktarda banka Teminat Mektubu ile işin sürmesi için de servisçilere yakıt verirler. Bu bağlamda taşaronlar şart ama illa aracısız çalışmak istiyorsan mahalle arasında bir sürü irili ufaklı tekstil atölyeleri, ana okulları var. Tahsilat sorunlarınıda unutma.

Arkadaşlar servis işini düşmanına bile tavsiye etmeyin bu iş artık küçük esnaf işi değil zararın neresinden dönerseniz kardır nacizhane dost

Üst Alt