ben silmem kimseyi ..!!!
mürekkebine göre barındırırım insanları,herkes kendı yazısını yazar hayatıma.
gülüşler geçer üzerınden yazıların ,sahtelikler yıpratır ucuzsa murekkebı;yazan sıler kendını herkes kendı yazısını yıpratır aslında ben silmem kimseyi içten yazılmamış her yazı zamanla uçup gider hayatımdan ...!!!!!
[h=5]Doyamadığım Yüzünü, Tutamadığım, Tuttuğum Zamanda Bırakamadığım Ellerini Özlüyorum. Hergün Daha Fazla İstiyorum Seni Yanımda, Duygularımda Dolaş İstiyorum. Anlatamıyorum Çoğu Zaman, Susuyorum. Uzaklık Canımı Yakıyor Korkuyorum..! Gerçekmiyiz Diye Soruyorum Kendime Bazen..? Eğer Rüyaysa Uyanmak İstemiyorum..
[/h]
Seninle görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben. Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine. Yürek mur
ekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yapıyorum satırlarımda SEN VE BEN. Iki ayrı kentin sabahında aynı güneşle uyanan iki sevdalı. Imkansızlığın içinde, yokluğun acı nefesinde "SEVGIYI" soluyan iki yürek. Boşver gecey...le güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsada aldırma. Biliyormusun birtanesi" yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllıgında gelecekmissin GİBİ ben hep SENI BEKLIYORUM.. ♥
Bazen; hayal kırıklıkların hançer gibi saplanır yüreğine SUSARSIN!
Bazen; herşey için artık çok geçtir SUSARSIN!
Bazen; hiç kimseye hiç bir yere ait olmadığını anlarsın SUSARSIN!
Bazen; yitip giden geçmişine lanet ede ede SUSARSIN!
Bazen de; gerçekten konuşmaya gücün kalmaz, kelimelerin tükenir SUSARSIN!
İşte ozaman,
Susmanın da konuşmak kadar ihtiyaç olduğunu anlarsın.
Ve yine SUSARSIN...
[h=5]Ne taşımaya 'gücüm' var,ne de atmaya 'cesaretim'... Cığlıklar arasında sağır ve dilsizim... Ne duyup anlamaya isteğim var,ne de konuşup anlatmaya mecalim... Aşk diye birşey yaşıyorum,ne 'tek' taraflı demeye dilim var,ne de 'karşılıklı' olduğuna ispatım... Sessizce bekliyorum... Ama ne fazla beklemeye 'SABRIM' var, ne de boşver diyecek 'YÜREĞİM' ..[/h]
[h=5]yoruLdum Hayattttttttttttttt...!!
kendini biLmez bu hayattan ..BaşkaLari icin üzüLüp aqLamaktan ..
deqer verdiqim herkesten sirtıma bir bıcak yemekten ..
Sahte insanLarın sahte qüLümsemesinden .....cikarcı yaşamdan ..
... GeLme üstüme hayat
daha fazLa cook yoruLdum..! birakta bir kerede oLsa dürüst insan çıksın karşıma..! bırakta bir kerede oLsa deqer verdikLerim bana deqer versin..! Bırakta biriLeride benii
[/h]