Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevdigim alıntılar

RAVZA54

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
0
ALLAHIM..
GeCe GüNDüZü NaSIL KaPaDIYSaN Ve öRTTüYSeN,
ümmeti MUHAMMED'in GüNaHLaRINI Ve HaTaLaRINI Bu DüNYaDa Ve aHiReTTe öYLe öRT..
BeNiM BiLMeDiGiM, SeNiNSe MuHaKKaK BiLDiGiN SIKINTILaRINI GiDeR..
BeNiM HiCBiR$eY YaPaMaDIGIM DeRTLeRiNe SeN DeVa oL..
HeR SaRSILDIklarında TuTaMaDIGIM eLLerini SEN TuT..
HeR iNCiNDikLerinde YüReklerine MeRHeMiNi SeN SüR..CeNNeTiNiN eN GüZeL YeRiNe aL ! !amin...

MAHŞERI Bekliyorum !! Söyleyecek Çok Sözüm Var Orada .. Sen SİRATTA Yürürken Ayağına BEN Takılacağım .. ve Düşeceksin Susmalarımın Ortasına Yanacaksın Yalanların Kadar !! HAKKIM Kadar Acı Çekeceksin .. Sakın Sorma Bu Yüreğe Ne Kadar Acım Dokunmuş Olabilir Diye .. ALLAH Dostu Musun ?. Kendini Kandırdın .. Ben Kazandım .. Içten Pazarlıklılar Anlamaz .. ama RABBIM Anlatır .. Sen Anlamazsın .. Sadece Bekle Diyorum ... Susmalarımın Ardında Koca Bir CEHENNEM Saklıyorum !

BASİT Biri Değilim..
Gözlerimi Kanatırcasına Ağladığım Gecelerim de Var,
Kahkahalara Sarılmış Anılarım da..
Herkes Kadar DERTLİ, Bazılarından FAKİR, Çoğundan ZENGİNİM..
Küfemde Taşıdığım Hayallerim, Söylenecek Şarkılarım, Paylaşılacak
...
Dostl
uklarım Var.. Bilmeyene Sevmeyi Öğretecek Kadar Büyük Bir KALBİM,
Gidene Beddua Edemeyen DİLİM Var..
Yüreğimi Korkak Büyütmedim..
Kaybettiklerim, Dağıttığım Servetimdir!

Hadi bakalım sen yazmaya yapıştırmaya devam, bizde okumaya :) kolay gelsin

:))) hazırcı şeyyyy seninde paylaşımlarını beklerimmm:)

[h=5]Özlemimsin........Hasretimsin......Sevdamsın.... Ne
Özlediğimi Söyleyebildim, ...Ne De İçimde Özlemimi
Tutabildim..! Ne Hayalinle Yaşayabilmek İçin
Gözlerimi Kapatabildim, Ne De Yokluğunu
Görebilmek İçin Açabildim..! Ne SANA:'' Niye
... Yoksun..? Diyebilidim, Ne De ''Bu Haksızlık'' Diyebildim..! Ben Sadece "SENİ" İçimde Taşıdığımı
Bilmeni İstedim. :(

[/h]

[h=5]SEVDİM..!!Hani Hasretler yaşanır ya hiç Bitmeyen...Hani uzun yollar olur ya, Sonu gelmeyen.Hani yüce Dağlarda kar olur ya hiç erimeyen.şte..İşte Ben Seni Öyle SEVİYOR VE ÖZLÜYORUM...Belki bir hasret gibi içimdesin, sonu gelmez Yollar..gibi uzaktasın.Hani aklına gelirde bir Off çekersin ya, Hani anıları.Hatırlar da içine tarifsiz bir burukluk çöker ya, İşte...BEN SENİ ÖYLE SEVİYOR ve ÖZLÜYORUM..
[/h]

[h=5]Sen ki ... İLK VAZGEÇEMEYİŞİM , İLK KISKANÇLIĞIM ...! İlk ömrüme yazdığım UZAKLARDAN SEVDALANDIĞIM ...! Kızdığım affetmediğim, affedemediğim,aklıma hükmedemeyip yine affettiğimsin...! OLMAYACAK DUAYA '' AMİN '' demek GİBİYDİN SEVDİĞİM ...!
HEP GEÇ KALDIĞIM,Sonuna bir türlü ULAŞAMADIĞIMDIN ...!Artık Saatini şaşırmış dönüşlerin bir anlamı yok.
Ayrı yaşamlarda,SEN orda BEN burda ve şimdİ Söylenecek TEK SÖZ
[/h]

ben silmem kimseyi ..!!!
mürekkebine göre barındırırım insanları,herkes kendı yazısını yazar hayatıma.
gülüşler geçer üzerınden yazıların ,sahtelikler yıpratır ucuzsa murekkebı;yazan sıler kendını herkes kendı yazısını yıpratır aslında ben silmem kimseyi içten yazılmamış her yazı zamanla uçup gider hayatımdan ...!!!!!

[h=5]Doyamadığım Yüzünü, Tutamadığım, Tuttuğum Zamanda Bırakamadığım Ellerini Özlüyorum. Hergün Daha Fazla İstiyorum Seni Yanımda, Duygularımda Dolaş İstiyorum. Anlatamıyorum Çoğu Zaman, Susuyorum. Uzaklık Canımı Yakıyor Korkuyorum..! Gerçekmiyiz Diye Soruyorum Kendime Bazen..? Eğer Rüyaysa Uyanmak İstemiyorum..
[/h]

Seninle görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben. Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine. Yürek mur
ekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yapıyorum satırlarımda SEN VE BEN. Iki ayrı kentin sabahında aynı güneşle uyanan iki sevdalı. Imkansızlığın içinde, yokluğun acı nefesinde "SEVGIYI" soluyan iki yürek. Boşver gecey...le güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsada aldırma. Biliyormusun birtanesi" yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllıgında gelecekmissin GİBİ ben hep SENI BEKLIYORUM.. ♥

:(:(:(:(:(:(

Bazen; hayal kırıklıkların hançer gibi saplanır yüreğine SUSARSIN!
Bazen; herşey için artık çok geçtir SUSARSIN!
Bazen; hiç kimseye hiç bir yere ait olmadığını anlarsın SUSARSIN!
Bazen; yitip giden geçmişine lanet ede ede SUSARSIN!
Bazen de; gerçekten konuşmaya gücün kalmaz, kelimelerin tükenir SUSARSIN!

İşte ozaman,
Susmanın da konuşmak kadar ihtiyaç olduğunu anlarsın.
Ve yine SUSARSIN...

12

[h=5]Ne taşımaya 'gücüm' var,ne de atmaya 'cesaretim'... Cığlıklar arasında sağır ve dilsizim... Ne duyup anlamaya isteğim var,ne de konuşup anlatmaya mecalim... Aşk diye birşey yaşıyorum,ne 'tek' taraflı demeye dilim var,ne de 'karşılıklı' olduğuna ispatım... Sessizce bekliyorum... Ama ne fazla beklemeye 'SABRIM' var, ne de boşver diyecek 'YÜREĞİM' ..[/h]

[h=5]yoruLdum Hayattttttttttttttt...!!
kendini biLmez bu hayattan ..BaşkaLari icin üzüLüp aqLamaktan ..
deqer verdiqim herkesten sirtıma bir bıcak yemekten ..
Sahte insanLarın sahte qüLümsemesinden .....cikarcı yaşamdan ..
... GeLme üstüme hayat
daha fazLa cook yoruLdum..! birakta bir kerede oLsa dürüst insan çıksın karşıma..! bırakta bir kerede oLsa deqer verdikLerim bana deqer versin..! Bırakta biriLeride benii
[/h]

[h=5]Seni anlıyorum derlerya hani,herşeyi bilmeden..
Beni ne zaman anlarsın biliyormusun,bi rini delice sevip yüreğim gömmek zorunda oldugun zaman...
Sana onu sorduklarında gözlerin dolu dolu unuttum dedigin zaman,
her ayrılık şarkısı çaldıgında yuregin bedenine sığmadığı zaman,
onu gordugunde mutluluk her zerreni sardigi zaman..
İşte o zaman beni anlarsın !
[/h]

[h=5]UZAK Olsan da...Yokluğun Kadar Değerlisin Bu CAN Da...Seni Uzaktan Sevmek ACI Verse de Bana...VARLIĞINA Sığınmak en Güzeli Aslında ,Ellerimi Uzattığımda SANA Dokunamasam da..... Gözlerimi Kapadığımda Hep BENİMSİN Aslında,Söylediğin SÖZLER Kalbimi Acıtsa da...Benim KALBİM Sende, Sakın Sakın Unutma.
[/h]

[h=5]Tutkumsun belki de.. Nedenini hiç bulamadığım, ya da kendime soramadığım, sorsam da hiç bir cevap alamadığım.Görünmez bir güç çekiyor beni sana adeta. Savunmasız kalıyorum.Aklımdan geçen bütün düşünceleri bırakıp ta bir kenara, yüreğim ne diyorsa onu yapmaktan korkuyorum.. Ne varlığınla başa çıkabiliyorum, ne de yokluğunla. Sensizliğe alışıp, bitirdiğimi zannederken seni bende,Aslında her gün yeniden başlıyorum sana..
[/h]

[h=5]Rabb’im!
Bilirim ki hayır da şer de Sen’dendir.
Hem yine bilirim ki, şer dediklerimiz dahi hakkımızda hayırlı olabilir.
Sen’den bana; değiştiremeyeceğim şeyl
er için sabır ve metanet,
değiştirebileceklerim için azim ve cesaret,
ikisi arasındaki farkı görebilmem için de ilim ve basiret vermeni dilerim
[/h]

Hani derler ya her işte bir hayır vardır. Aslında her işte sonsuz hayır vardır. Hayrı yaratana bak hayrın büyüklüğünü anla. Bu güzel yazıları bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Güzel dualarınız için Allah razı olsun...

[FONT=lucida grande]BENİ TAKİP EDİN ; SİZİN için.! ancak, KONUŞULACAK KONU olurum…![/FONT]
[FONT=lucida grande]Beni YARGILAYANLAR ; DEVAM edin , edin ki..! Kendi HATALARINIZI örtün, bakalım ne YANLIŞIMI bulabileceksiniz..?SİLİNMEYİ hakedenler , merak etmeyin ; SİLİNMEDİNİZ..! Yeriniz KALBİMDE hep hazır.. Bana birer DERS, birer TECRÜBE olarak En güzel yerde, SİLİNMEMEK ...üzere kazındınız..![/FONT]
[FONT=lucida grande]Benimle UĞRAŞANLAR..! Sizde aynen DEVAM…! Ne kadar ÖNEMLİ, ne kadar DEĞERLİ olduğumu Bir kere daha HİSSETTİRİYORSUNUZ bana..![/FONT]

[FONT=lucida grande]Sonuç mu..? Sonuç..! BU HAYAT benim..![/FONT]
[FONT=lucida grande]Gelene de, gidene de EYVALLAHIM var, GELMİŞE de GEÇMİŞE de saygım var..![/FONT]
[FONT=lucida grande]Kimsenin HAYATI beni İLGİLENDİRMEZ, benimki de KİMSEYİ..[/FONT]

Hani derler ya her işte bir hayır vardır. Aslında her işte sonsuz hayır vardır. Hayrı yaratana bak hayrın büyüklüğünü anla. Bu güzel yazıları bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Güzel dualarınız için Allah razı olsun...

tşk ederim begendiginize sevindim:)

[FONT=lucida grande]Öyle bir dolmuş ki yüreğim..!Artık yalanlar bile inandırıcı değil...Fırtına dinecek,Yağmurl ar dinecek.,Yağmur lar dindiğinde sokaklar temizlenecek... İyide qönlümü kirletenleri kim bilecek.,.Gün gelecek hüznüm bitecek,yüzüm gülecek iyide g
ülmeyi unutan gözlerim gülmeyi nasıl becerek...? Zor günlerde birgün geçecek, çektiğim çilelerde bitecek iyide giden geçen seneleri kim geri verecek...Ömür yolculuğu sona erecek,yorgunlu k gidecek, dertlerim çilelerim herşey bitecek... İşte o zaman da "KARA TOPRAĞIN ALTINDA ÜŞÜYEN YÜREĞİMİ KİM SAHİPLENECEK.". ..?

[/FONT]

[FONT=lucida grande]Nasıl ki sevebiliyorsam dünyaya bedel bir sevgiyle...Soğursam eğer dünyayı alırım karşıma sen merak etme!Bir tatlı söze can verecek kadar asilse yüreğim... Haketmediğim sözde ise çekip gidecek kadar mertim !Yap-Boz değil ki yüreğim...Bozarsan bir daha yapamazsın!.....Kırarsan, onaramazsın...Gitmeyi koymuşsam kafama,Ne yapsan da ne etsen de nafile! BENİ DURDURAMAZSIN!!!..............[/FONT][FONT=lucida grande][/FONT][FONT=lucida grande]..[/FONT]

Bak Yine Geldin Aklima... Ortalığı Yaktım Yıktım..!!
Yine '' KÜSTÜM '' Herkese...!!!
Hapsettim Kendimi Odama...!!
Ben Kücükkende Böyleymisim Bilirmisin?
Herkese Küser Kendi '' ELLERIMI '' Kendim Tutarmışım...!!
Yine Tutacak Bir Elim Yo
k Bak..! '' YANLIZ '' Yaşıyorum İcimdeki '' ACILARIMI ''Kanayan '' YÜREGIMI '' Feryadımı Kendim '' SUSTURUYORUM :(

[h=5]Hapşurduğumda; çok yaşa, iyi yaşa yerine.
Benimle yaşa deseydi keşke.
Bende sende, gör değilde.
Emrin olur deseydim sessizce...
[/h]

[h=5]Siz siz olun, hiçbir şey için “son” demeyin.
Neyin gerçekten “son” olduğunu bilemezsiniz.
Hayat bazen, sonuncuyu çoktan yaşatmıştır size, esaslı bir finali bile çok görür; bazense “Bir daha olmaz” zannettiğiniz şeyi, ummadık anda karşınıza çıkarıverir.
En iyisi, her şarkıya son kez dinler gibi kulak vermek, her baharı bir dahakini göremeyecekmiş gibi içine çekmek, her dostla, ana babayla son buluşmaymış gibi sımsıcak kucaklaşabilmek, her aşkı en sonuncuymuş gibi doyasıya yaşayabilmektir..
[/h]

Sen benim uykusuz gecelerim,
Ay ışığında tuttuğum dileklerim,
Umudun koynunda uyandığım,
Sabahlara kadar söylediğim şarkılarımsın
Satır satır yazdığım şiirlerim,
Kendimi unutup senin için yaşadığım,
Gözlerinde kaybolduğum,
Ruhunda kendimi bulduğumsun...!

[h=5]Ne zaman vazgeçmeye kalksam yüreğim o kocaman haliyle dikildi karşıma. Ben yüreğimin sesini dinledim ve yüreğim aslında sendin her sözcüğü denedim seni anlatmak için her sözcüğün üzerinde durup bin kere düşündüm ya onlar anlatamadı seni ya sen onlara yetmedin ben ki konuşmayı bu kadar seven böylesine laf cambazı bir tek seni tarif edemedim. Suskun yüreğimle seni çok sevdim...
[/h]

[h=5]Beklemektir sevmek….. süresini bilmeden…
Fedakarlıktır sevmek…..sende olanı karşılıksız vermek…
Yalnızlıktır sevmek……..yolda tek başına yürümek..
Affetmektir sevmek……şevkati yüreğinde hissederek…
Ağlamaktır sevmek…….göz yaşını gizleyerek…
Yorulmaktır sevmek……onun peşinden koşarak ömrünü vermek..
Anlayana aslında çok şeydir….SENİ SEVİYORUM…. demek..
[/h]

[h=5]Sustum... Düşündüm... Durgunlaştım...
En çok 'Hüzün'dü adım...
Ama; Elhamdülillah hiç Yalnız kalmadım.
Yöneldim, sesimi İşitene ve bir Ayet düştü dilime...
“Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim"
[/h]

NE GÜZEL DEMİŞ ..MEVLANA

..HZ leri
yüreğimiz kıymet bilene.. EMANET..

gerisi.. HAKKA.. teslimiyet

600597_600734476632803_412540835_n.jpg

Üst Alt