Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevdiğim bunalımda! Lütfen dua edin...

ulker.can

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sevgilimin bir türlü çözümlenemeyen sorunları var, sorun üzerine yeni sorunlar çıkıyor. Sorunlar dolayı bunalıma girdi, intihar girişiminde bulundu. Asabi bi hal aldı, birbirimizi çok sevdiğimiz halde ilişkimizi zedeliyor. Sizden ricam allahın izni ile eski sağlığına kavuşması / bunalımdan düze çıkması, ilişkimizi zedelemeden sorunların çözülmesi için bizimle dualarda buluşur musunuz? Şimdiden çok teşekkürler. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

doktora felan götürdünüzmü ne diyorlar...

Ayetel Kürsi okusun inşallah... geçmiş olsun...

Sevgili ülker hastalar risalesi adlı kitabı okuyalım okutalım.100 pisikyatristin vermediği morali veriyor.anlayarak okursanız her derdin üstesinden gelirsiniz..inş.

Arkadaşlar psikolojik bir sorunu nasıl olurda kitaba yönlendirirsiniz. Uzman bir kişinin yardımı daha güvenilir değil mi ? Ki intihar meyilli bir kişiden söz ediliyor. Ülker.can arkadaşım biraz araştır iyi bir psikiyatrist ya da psikolog bulursun muhakkak.

Ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. Malesef sorunlar çözüm bulmadıkça ruh hali değişi zor gibi. Iş daha çok dua ya kalmış. Allah inşallah verir şifasini.

Yalnış bir yol izliyorsun arkadaşım. Ben 8 kez intihar girişiminde bulundum. 15 ay hastanede yattım ve duadan çok doktorlarımın yardımı ile şu an gayet iyi durumdayım. Araştırma yapmadan kestirip atma derim. Çözülmeyecek sorun yoktur. Bulunduğun yerde olmuyorsa farklı şehirlerde araştırma yapmalısın.

Geçmiş olsun. Ne güzel. Sevindim adınıza ama sorun bende değil sevdiğim kişinin sorunları var. Terapiyi bende önerdim. Bazı konuların çözümü de gerçekten allaha bağlı. Arkadaşlar ben yeniyim. Özelden msj cevaplamayı denedim ama yollanmiş olup olmadığını görebiliyor muyuz?

Sanırım cevap geldiğinde yolladığınız kişiden anlayabilirsiniz ..

namaz kilsin yapamiyorsa abdest alsin iki rekat kilsin depresyona bire bir....spor yapsin fitness gibi herhangi bi isle mesguliyet bulsun..hobbby si olsun

Düzenli olarak 8-10 seans psikoloğa gitse hiç bir sorunu kalmaz.
insanlar derdini içine atarak ruh halini kötüleştiriyor.
konuşarak bu sorun ortadan kaldırılılabilir.

allah yardımcısı olsun ınsallah tez zamanda eskı saglıgına kavusur mutlu olur ınsallah

Evet de başında sadece kendi isteklerinin gerçekleşmesi için her yollu deneyen , karşısındaki nin duygularını /yaşamını kendi istekleri hiçe sayan biri insanı çileden çıkarıyor...

Amin. Teşekkür ederim devran29.0inşallah allah da sizlerin zor zamanımızda yanınızda olur.

Depresyona girmesine sorunlar sebep olduysa, sorunların çözülmesi lazım.Çözümlenmeden hep aynı yerde takılı duracak.

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Tabi ki şifası Allah'tan ona şüphe yok ama bizim de çare aramamız gerekiyor. Öncelikle iyi bir psikiyatr bulmanız lazım. Tedavi görmesi şart bence. Çok kuvvetli, düşüncelerini düzeltebilecek yani normal düşünmesini sağlayabilecek ilaçlar var. İntihar olayı var; depresyon da olsa, en son düşünülebilecek şeydir. Tedavisiz yani ilaç kullanmadan düzelebileceğini sanmıyorum. Allah şifa versin, yardımcınız olsun..

Amin teşekkür ediyorum allah inşallah sizlerinde yor zamanında yanımda olur. Evet destek de alması şart. Inşallah ikna olur

Evet sorunlar dolayısı ile

Abdest alıp Kuran-ı Kerimde ^YASİN^ okusun.veya sende oku arkadaşım.

Üst Alt