Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevdiğime kavuşmak için dua istiyorum...

butterflyeffect

Yasaklı Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
0
benim yillar once bi sevdigim oldu ve ben ondan sonra asik oldugum insanlar oldugunu dusunsemde hep onu sevdim oyaladim kendimi resmen... yillar geciyor o yerinde duruyor alisiyorum ama kavusamiyorum onun icin hersey yaptim dualar dilekler adaklar yani ben elimden geleni yaptim o benim kucakladigim icime cektigim bir nefes gibi bi daha veremyim boguldugum insan... evet bzen sarkilar dinliyorum herkezinbis sevdigi olmustur elbet vazgectigi unutamadigi yada vazgecemedigi alistigi bir turlu unutamadigi... bunu burda duygularimi nasil dile getircem diye dusunmuyorum belki gelisi guzel yaziyorum ona ulasmak icin psikiyatri kliniklere dusen biriyim ben ....o kadar da siradan olamadigimi dusunuyorum hani allah izin verirse bu aski ben hak ediyorum ve sizden ricam odur ki dualariniza bu kavusma icin ortak olmaniz ..

ALLAH yardımcın olsun canım üzüldüm cidden ,ama hayatta kimseyi bu kadar sevmemek lazım diye düşünüyorum sevgi güzel elbette ama sonunda üzülmekde var . bu açıdan illede kavuşmak için zorlama kendini gayret et tamam ama çokda aşırı gitme unutmamak lazımki bir gün olsun diye dua ettigimiz şeylere ,gün gelir iyki olmamış diye şükür ederiz...

istedigimiz şeyler için çaba sarfetmemiz lazım evet ama olmuyorsa bi hayır var diyip bırakmak lazım...

ahh kelebek etkisi beni oldukça şaşırttın sen !
bak sana faydası olmamış bir kara sevdanın,tutkunun,takıntının bir anlamı hayrı yok...
olmuyorsa bir sebebi bir nedeni vardır..
o yüzden Allah'a tevekkül et demekki daha iyisi olacağından seni hak etmediğinden olmuyordur...
zorlama boşuna bu kendini üzmekten helak etmekten başka hiç bir işe yaramaz...
aşk karşılıklı güzel çünkü..
bizde sevdik sevmedik mi..çok sevdik deli deli sevdik
ama vazgeçmesinide bildik...
vazgeçmek zorundasın çünkü sana hayır getirmeyen bir sevdanın peşinde sürüklenmek doğru değil..hele sana değer vermeyen bir insanı sevmek çin işkencesinden daha beterdir...
sakın sakın sakın bitmiş bir aşkın peşinden gitme bırak mazide tatlı sevimli güzel bir anı olarak kalsın..ne onu incilt ne kendini..
toparlan sirkelen...
hayat çok güzel evet aşkla daha güzel olabilir elbet tabiki seni sevenle seni isteyenle sana sen olduğun için değer verenle...
adaklar,dilekler güzel ancak bu seni anlık rahatlatır..."Gün gelir kabul olmadı diye sızlandığın duaya gün gelir olmadı diye şükür edersin" bunuda unutma

bu arada "büyü" diyen arkadaşa sesleniyorum kız zaten takıntı yapmış ciddi psikolojik sorun içersinde sizde abuk sabuk akıl vermeyin...
dinen caiz olmayan bir şey bu dediğiniz...bir şeyi büyüyle elde etmek çok saçma sapan bir olay
nasibinde varsa zaten yaşayacak onu er yada geç...

Bizim dualarımıza kaldıysa işin gerçekten çok zor , bir başkasıyla unutursun. Sana sevdiğin kişiyi unutturacak kişiyi bulmak lazım.

Ölümlü bedenlerden ölümsüz aşkı isteyişlerimiz...bundan değilmidir hep can çekişmelerimiz...kardeşim,yaşadığın acıları herkes gibi yaşamış biri olarak ve seni çok iyi anlıyarak diyorumki,sen zaten elinden gelen herşeyi yapmışsın.içinde pişmanlık duyacak bişey de bırakmamışsın keşke bunuda yapsaydım diye..için ferah mı bu sebepten? Vicdanın rahat mı? Eğer öyleyse gerisini Allaha bırak.Allah sabredenleri sever.sen sabır için dua et öncelikle. Cenab-ı Allahtan onun ve resulunun aşkını dilemedikçe bu acıları çekmeye mahkumuz.peygamberimizin s.a.v. duasını bilir misin"Allahım,nasip etmeyeceğin şeylerin peşine beni düşürme"Rabbim, eş diye nasip etmeyeceğini aşk diye kaşımıza çıkarmasın inş.

Senin durumun ileri derecede obsession arkadaşım , zaten bir insanın bir insana aşık olması ,aşık olan kişide ki özsaygı eksikliğinden kaynaklanır,kendine değer veriyorsan ,kendine saygın varsa eğer hiç kimseyi gözünde yüceltme ,büyütme , obsesion belirtisi gösterenlerin geçmişinde ,aşırı şımartılma durumu vardır ,geçmişte her istediğin alındıysa her istediğin olduysa şimdide diyorsun ki ben falancanın bana dönmesini beni sevmesini istiyorum,hakkında hayırlısı neyse onu diliyorum

Herşeyi yapmışsın dualar dilekler adaklar da sadece aşık olduğunuz kişiyle konuşmayı atlamışsın sanırım..

Üst Alt