Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevgi

Polly

Aktif Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
[SIZE=3][FONT=tahoma][SIZE=2]

Bilmeliydik; Sevgi gerçekse acı vermez, acı veren sevgi değil yanıt alınamayan beklentilerdir.Sevgi farklı hayallere,düşlere ,düşüncelere rağmen sevebilmektir.

‘’Sevgi yaşamın evrensel rengidir.’’Kainattaki en güzel duygudur o , pek çok güzelliği de beraberinde getirir;Sevgi varsa saygı ve hoşgörü vardır.

Sevgi varsa özveri ve huzur vardır.Sevgi varsa inanmak ve güven vardır.Çünkü ‘’O’’gönülleri[/SIZE][SIZE=2]n terbiye edicisidir. Çünkü ‘’O’’ iyiliğin kaynağı ve yaşamın kendisidir.[/SIZE]

[SIZE=2]Hatasıyla, kusuruyla sevmeli insan sevgilisini, arkadaşını,dostunu… Düşüncelerini küçümsemeden , düşlerine, hayallerine gölge düşürmeden,farklılıklarına rağmen. Menfaatsiz… Ötekileştirmeden…

Uzaklarda olsa da sevdiği,bir an bile durmamalı onu severken .Gözleri dokunamasa da gözlerine, görebilmeli onun yüreğindeki güzellikleri.

Ellerini tutamasa da, her an onun avuçlarındaymış gibi hissedebilmeli. Aynı şehirde gurbeti yaşayıp onun varlığını da , nefesini de hissedebilmeli.

Sevgisini, yaşamının son günüymüş gibi yaşamalı insan.İçinden geldiği gibi, kaygısız, korkusuz ve hesapsız.Sevdiğini her şeyiyle sevmeli ve gerekirse de hiçbir şeyiyle.

Severken gerektiğinde vazgeçebilmeli kendinden,vazgeçmeden sevgisinden.

Mevlana’nın dediği gibi;

‘’Sen SENSİZ gel, Ben BENSİZ geleyim’’ diyebilmeli.[/SIZE]
[/FONT][/SIZE]​

ÇOk güzeldi ..Ne denir ki..!!

çok güzelmiş.ben bu sevgiyi saplatı yapıpta hayat bir şeye,kişiye endekslemeyi pek mantıklı bulmuyorum :)

doğru söze hacet yüreğinize sağlık güzel paylaşımdır...

Bir gülüş kadar içten,bir gülüş kadar gerçeğiz,sevildiğimiz kadar değil,sevebildiğimz kadar değerliyiz

çok güzelmiş.ben bu sevgiyi saplatı yapıpta hayat bir şeye,kişiye endekslemeyi pek mantıklı bulmuyorum :)

bir kişiden bahsetmiyo ki zaten:) arkadaşını sevgilini dostunu diyor..:) hem bir kişiye endeklemekten bahsetseydi sonunda ;

[FONT=tahoma]Severken gerektiğinde vazgeçebilmeli kendinden,vazgeçmeden sevgisinden [/FONT]
demezdi sanırım:)

aslında ben de senin dediğini kastettim erci:) yani bir mesleğe,kişiye ne bileyim hedefe körü körüne bağlanmamak da gerekir kanımca :)

çaresizlik nedir bilirmisin kalbin kanatlanıp gittiği yere bedenin gidememesidir

Hedefleri olmalı insanın ki :) Tamam kişilere bağlanma ama bi hedefinden vazgeçebiliyosan diğerlerinden de vazgeçebilirsin..:)

herşey güzel olacak demiyorum sana olurda herşey kötü giderse BEN yine yanında olacağım.

Sosyal mesaj mı veriyon abi.. ama konuyu başka yöne kaydırıyon..

ayy erci kendimi hedefsiz hisettim :(hakikaten anlık gaza gelir bi 10 dk sonra yine eski ben olurum ben numineliğim:)

hayır ercihan bey sevginin başka bir tarifi.yani ne olursa olsun ben yinede seveceğim demek

bu da başka bir örnek;

SEVMEK ve SEVILEBILMEK İÇİN 2 CANDA 1 BEDEN OLMAMIZ SART EY YARR...

Sevgi her şeyden önce fedakarlıktır, yani hiçbir karşılık beklemeden başkasına kendinden bir şeyler vermektir.

7p5qz.jpg

Üst Alt