Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevgilim olsun istiyorum ve bu durum psikolojimi bozdu..?

Barisgzl1

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
24
Arkadaşlar yarın psikiyatri randevü aldım bende 8 yıldır sevgilim olmasını istediğimden dolayı kızlara ilgi duyduğumdan dolayı her gün bu konuyu konuşuyorum bu konuyu çok düşünmekten davranışlarım bozuldu her geçen gün kötüye gidiyor psikiyatriye hangi ilacı yazmasını önerirsiniz ?

Bir sürü psikolog psikiyatriye gittim 50 tane ilaç kullandım hiç biri çözmedi.

yarım kilo xanax,250 gram lustral birde karışık lüx antipsikotikten 1 kilo.
şakası bir tarafa, dostum burada kimse sana şu ilaç ilaç iyi gelebilir diyemez. çünkü hastalık isimleri aynı olsa bile aynı ilaç herkes de aynı etkiyi göstermiyor. sen doktora git sıkılmadan anlat. doktor elbet bir ilaç yazacaktır. onu kullan ama düzenli kullan kontrollerine git.
inşallah seveceğin ve seni seven birisini bulursun belki onu bulduğunda psikolojik sorunun bile kalmayacak. umudunu yitirme , biraz da çaba ver kızlarımız çok nazlılar hep onlar adım bekliyor. sen o adımı at

@Barisgzl1, dostum bunu yapma. hani tehlikeli olmasını falan geçtim. dediğim gibi her ilaç herkeste aynı etkiyi göstermiyor. psikoloji öyle bir dal ki deneme yanılma ile doğru ilaç buluyorlar. maalesef bu acı süreci çekeceksin taki doğru ilacı bulana kadar. ancak sen yanına bir eş istiyorsun yalnızlık seni korkutuyor bunu anlıyorum. evet bazı kişiler için yalnızlık ürkütücü olabiliyor. ne iş yaparsın , öğrencimisin çalışanmısın bilmiyorum ama sosyal etkinliklere katılmaya çalış illa kızlarla tanışmak için uğraşma. hem cins arkadaş da edinmeye bak. belki bir arkadaşının aracılığı ile biriyle tanışırsın . hayat bu nereden ne geleceği belli olmaz.
ücretsiz kurslara katıl. konser vs şeylere katıl eğer sosyal fobin yoksa. tekrar diyorum erkek arkadaşlarda edin belki çok samimi olacağın insanlar olacak hatta sana kısmetini onlardan biri bile yapabilir

Belli bir yaştan sonra olmuyorsa birdahada olmuyor kardeşim kızlar acımasızdır hepsi olmasada çoğu öyle erkekten inanılmaz beklentileri olur yakışıklı , paralı statü ister sağlıklı eş ister sosyal olsun ister mesela bende cp liyim olmamadındaki etken mesela bu dış görünüş şeninde piskolojin iyi değilmiş yaşın kaç bilmiyorum ama arama olucağı varsa oluyor zaten hatta bazı erkeklere kızlar yaklaşıyor en azından gördüğüm kadarıyla ama maalesef biz o grupta değiliz yorumlardaki arkadaşlarda haklı sende haklısın

@Barisgzl1,
Psikolog mu psikiyatr mı? Gerçi fark etmez, hiçbir doktor "istenilen" ilacı yazmaz gerekli olanı yazar.

Ne burada ne de çevrende tavsiye üzerine ilaç KESİNLİKLE kullanma.

İlişki konusunda ise kelin ilacı olsa başına sürer demek zorundayım. (Kellik başlıyor da)

Lise ve üniversite yıllarında belki de yaşın verdiği heyecanla üstünde durduğum bu konuyu artık askıya aldım diyebilirim.

Kimsenin taleplerini yerine getirmek, mutlu etmek, beklentilerini karşılamak ve bunlar için kendimi yormak zorunda değilim.

Üst Alt