Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevk olmaksızın aldığım raporla vergi indirim derecemi yükseltmek için Maliye'ye..?

HANCI_41

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba,arkadaşlar...ben %50 vergı ındırımı için rapor almıştım..fakat hastalığım nedenı ıle ozur oranım arttığı için çalıştığım iş yerının uyarısı ıle yenıden vergı ındırımı için rapor aldım. .hastaneden %60 vergı ındırımı için tekrar rapor aldım... hastalığım ılerlediği için raporum yukseldı...
fakat ben iş yerının tavsıyesı dırekt hastaneye başvurudum vergı ındırımı için...şu an %60 vergı ındırımı raporum elımde... once malıyeden sevk almam mı gerekıodu hastaneye... ben elımdekı raporla malıyeye başvurabılır mıyım? malıye elımdekı vergı ındırımı raporunu kabul eder mı? eğer etmezse yenıden malıyenın sevkı ıle heyete mı gırmem lazım

Elinizdeki rapor çok güncel olduğu için şansınızı deneyebilir ve doğrudan defterdarlığa sunabilirsiniz raporu.

Bugun raporumu malıye kabul etti..

sorumda da yazmıştım,cvp ta yazmışsınız saolun....
bugun raporumu malıyeye verdım.kabul edıldı.........evraklarım ANKARAYA yollandı,şunları sormak ıstıyorum
benım raporumun oranı ANKARADA heyet tarafından düşürülürmü?(( yazılı basın ve medyadan takıp ettiğim kadarıyla ANKARADA kı heyet artık rapor oranlarında oynama yapmayacak,raporu veren hastanenın kararına uyacak dıye bılıyorum,hatta o konuda fatıh çekırgenın gazetedekı yazılarınıda okumuştum ))
eğer düşürülmezse,
benım 1340 gün prımım var,11.10.2005 iş başı tarıhım..ne zaman emeklı olabılırım..
ve birde %60 raporum onaylanırsa ne kadar vergı ındırımı hak ederım..​

%60 rapor kabul edilir ve 2. dereceden vergi indirim hakkı verilirse, 18 yıl sigortalılık süresi ve en az 4000 gün primle emekliliği hak edersiniz.
Oran %60'ın altına düşürülür ve 3. dereceden vergi indirim hakkı devam ederse, o zaman 20 yıl sigortalılık süresi ve en az 4400 gün primle emekli olabilirsiniz.

Üst Alt