SEVMEK;sadece sevgiliyi koluna takip, çevreye caka satmak demek değildir.
SEVMEK;sadece patlamış mısır yiyerek ya da el ele tutuşarak film seyretmek değildir.
SEVMEK;otomatiğe bindirilmişcesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu, sadece belli saatlerde buluşmak değildir.
SEVMEK;'seviyorsa beni bırakıp gitmez, giderse zaten sevmiyordur 'felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terk etmek demek değildir.
SEVMEK;'O bana nasıl davranırsa, ben de ona öyle davranırım' demek de değildir.
Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz.
SEVMEK;bazen hiç sebepsiz, sırf sesini duymak için aramaktır.
SEVMEK;gecenin bir yarısında uyanıp 'Seni Çok Seviyorum' mesajı yollayabilmektir.
SEVMEK;hiç beklemediği bir anda, hiç birşey demeden sarılabilmek, saçlarını okşayabilmektir.
SEVMEK;zor anında yanında olduğunu hissettirebilmektir.
SEVMEK;sıkıntılı zamanlarda sözle değil, özle destek olabilmektir.
SEVMEK;kaybetmemek için kıyasıya mücadele edebilmektir.
SEVMEK;'tekrar tekrar ne gereği var ki' diye düşünmeden defalarca 'Seni Seviyorum' diyebilmektir.
SEVMEK;arabayı birden durdurup, kösedeki çiçekçiden bir çiçek alıp verebilmektir.
SEVMEK;hiç gereği yokken bile ona küçücükte olsa bir şey almak, onu sevindirmek isteğidir.
SEVMEK;alışkanlıklardan seve seve vazgeçebilmektir.
SEVMEK;sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alabilecek yüreği taşıyabilmektir.
SEVMEK;sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alarak, size koşan
sevgiliye yüreğinizi açabilmektir.
SEVMEK;koşullar ne olursa olsun, bir dilim ekmeği, bir meteliği paylaşabilmektir.
SEVMEK;merak etmek, merak edildiğini bilmek istemektir.
SEVMEK;özlemek, özlendiğini duymak istemektir.
SEVMEK;başkalarına bakmak, başka birilerini düşünmek, başkalarıyla da gönül eğlendirmek düşüncesinin içinden gelmemesidir...
SEVMEK;sadece patlamış mısır yiyerek ya da el ele tutuşarak film seyretmek değildir.
SEVMEK;otomatiğe bindirilmişcesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu, sadece belli saatlerde buluşmak değildir.
SEVMEK;'seviyorsa beni bırakıp gitmez, giderse zaten sevmiyordur 'felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terk etmek demek değildir.
SEVMEK;'O bana nasıl davranırsa, ben de ona öyle davranırım' demek de değildir.
Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz.
SEVMEK;bazen hiç sebepsiz, sırf sesini duymak için aramaktır.
SEVMEK;gecenin bir yarısında uyanıp 'Seni Çok Seviyorum' mesajı yollayabilmektir.
SEVMEK;hiç beklemediği bir anda, hiç birşey demeden sarılabilmek, saçlarını okşayabilmektir.
SEVMEK;zor anında yanında olduğunu hissettirebilmektir.
SEVMEK;sıkıntılı zamanlarda sözle değil, özle destek olabilmektir.
SEVMEK;kaybetmemek için kıyasıya mücadele edebilmektir.
SEVMEK;'tekrar tekrar ne gereği var ki' diye düşünmeden defalarca 'Seni Seviyorum' diyebilmektir.
SEVMEK;arabayı birden durdurup, kösedeki çiçekçiden bir çiçek alıp verebilmektir.
SEVMEK;hiç gereği yokken bile ona küçücükte olsa bir şey almak, onu sevindirmek isteğidir.
SEVMEK;alışkanlıklardan seve seve vazgeçebilmektir.
SEVMEK;sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alabilecek yüreği taşıyabilmektir.
SEVMEK;sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alarak, size koşan
sevgiliye yüreğinizi açabilmektir.
SEVMEK;koşullar ne olursa olsun, bir dilim ekmeği, bir meteliği paylaşabilmektir.
SEVMEK;merak etmek, merak edildiğini bilmek istemektir.
SEVMEK;özlemek, özlendiğini duymak istemektir.
SEVMEK;başkalarına bakmak, başka birilerini düşünmek, başkalarıyla da gönül eğlendirmek düşüncesinin içinden gelmemesidir...