Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sevmek!

Feyyam

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
SEVMEK;sadece sevgiliyi koluna takip, çevreye caka satmak demek değildir.
SEVMEK;sadece patlamış mısır yiyerek ya da el ele tutuşarak film seyretmek değildir.
SEVMEK;otomatiğe bindirilmişcesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu, sadece belli saatlerde buluşmak değildir.
SEVMEK;'seviyorsa beni bırakıp gitmez, giderse zaten sevmiyordur 'felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terk etmek demek değildir.
SEVMEK;'O bana nasıl davranırsa, ben de ona öyle davranırım' demek de değildir.
Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz.
SEVMEK;bazen hiç sebepsiz, sırf sesini duymak için aramaktır.
SEVMEK;gecenin bir yarısında uyanıp 'Seni Çok Seviyorum' mesajı yollayabilmektir.
SEVMEK;hiç beklemediği bir anda, hiç birşey demeden sarılabilmek, saçlarını okşayabilmektir.
SEVMEK;zor anında yanında olduğunu hissettirebilmektir.
SEVMEK;sıkıntılı zamanlarda sözle değil, özle destek olabilmektir.
SEVMEK;kaybetmemek için kıyasıya mücadele edebilmektir.
SEVMEK;'tekrar tekrar ne gereği var ki' diye düşünmeden defalarca 'Seni Seviyorum' diyebilmektir.
SEVMEK;arabayı birden durdurup, kösedeki çiçekçiden bir çiçek alıp verebilmektir.
SEVMEK;hiç gereği yokken bile ona küçücükte olsa bir şey almak, onu sevindirmek isteğidir.
SEVMEK;alışkanlıklardan seve seve vazgeçebilmektir.
SEVMEK;sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alabilecek yüreği taşıyabilmektir.
SEVMEK;sevgisi uğruna her şeyi ayaklar altına alarak, size koşan
sevgiliye yüreğinizi açabilmektir.
SEVMEK;koşullar ne olursa olsun, bir dilim ekmeği, bir meteliği paylaşabilmektir.
SEVMEK;merak etmek, merak edildiğini bilmek istemektir.
SEVMEK;özlemek, özlendiğini duymak istemektir.
SEVMEK;başkalarına bakmak, başka birilerini düşünmek, başkalarıyla da gönül eğlendirmek düşüncesinin içinden gelmemesidir...

sevmek umut aşk yaşama baglılık olumlu düşünce gönül işi......duygusal......

çok güzeldi ve hepsi doğru...

yok ortim karışık değil bi insan severse bunları yapmak bilmedende zaten içinden gelir:)

sevmek: gerektğinde onun için çok acılar çekip onun karşısında güllümsemektir sevmek aslında çok iyi olduğıunu düşünrken kendini dünyanın en alçakça komplusunun içinde bilei bulmaktır.. kötünün kötüsü olabileceğini bile anlamaktır.. sevmek o biçim bişeyki kalbini çok isteyipte söküp atamamaktır....

Üst Alt