Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seyahat edemez raporu alabilir miyim?

metehan222

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar acil olarak bilgiye ihtiyacım var

Şimdi çalıştığım banka beni 150 km lik diğer şubeye 20 günlüğüne geçici göreve gönderiyolar ama benim görev tanımında böyle bir iş yok yani keyfi yapılan bir iş şimdi ben müdürümle görüştüm de gitmek istemiyosansa hastaneden seyahat edemez raporu al şimdi ben sağlık ocağına gitsem doktora anlatsam durumu bana böyle bir rapor örneğin rahatsızlığından dolayı seyahat edemez yol gidemez gibi bir rapor alablirmiyim bilgisi olan varsa acil olarak yardım ederse çok sevinirim ne gibi bir yok izlemeliyim yoksa özel bir hastaneyemi gideyim

Rahatsızlığınıza göre doktor kontrolünden sonra alabilirsiniz.
Örneğin hamileler bu şekilde rapor alıyor.
Engeliniz nedir yada seyahate engel mi bilemiyorum
Bu da doktorun insiyatifine kalıyor sanırım.

Plumeria merhaba rahatsızlığımı yazmamışım rahatsızşlığım kifoz skoyloz var bende uzun süre koltukta oturup yolculuk yapamam çünkü en az 1.5 saat gidip 1.5 saat geleceğim o durumda benim sırtım ağırıyo sürekli oturmaktan şimdi sağlık ocağınamı gideyim özel bir hastaneyemi

beni geçen ay 1 hafta gönderdiler bir hafta gidip geldim sonrasında 2 gün rahatsızlandım evden çıkamadım

metehan222 sağlık ocağı da verebilir ama arayıp sormanız daha avantajlı.
2 kez uğraşmamış olursunuz.
Hangi Sağlık Ocağına bağlıysanız arayın durumunu
Seyahat edemez raporu almak istediğinizi belirtin
Heyet değil sonuçta verilir diye düşünüyorum ama emin değilim o yüzden sormalısınız.

Sağlık Ocağı&aile hekimi böyle bir rapor vermez, veremez. Sizi uzman dr. yönlendirmesi gerekir uzman dr. da en az 3 hekimli (ilaç raporu gibi) bir rapor düzenleyebilir olmadı sizi sağlık kuruluna sevk eder. Bu iş uzar gider yani. Ama siz bu raporu alıp bir kenara koyun, ileride gene lazım olur.

sürekli ibareli alırsanız daha iyi olur... selametle...

Sağlık ocağı hastaneye felan sevk ederse bu iş olmaz bana bugun acil lazım nasıl bir yol izleyeceğim anlamadım acil almam lazım bakalım ben bi birazdan sağlık ocağına gideyim

Aile hekimi bence de vermez.
Müdürünüzün böyle bir rapor karşısında sizi kafaya takıp madem 1,5 saat koltukta oturman sağlığına zararlı, bankada nasıl çalışacaksın diyip aleyhinde kullanması da olası.

Üst Alt