ah süper!shukufe iyi sıkıştır bozkurtla ilkeri?
bende yazıyım dur,
çanakkale;istanbul bursa ve izmire aynı km uzaklıktadır.Balıkesire özel olan höşmerim tatlısı vardır hatta idia eder bizimdir diye ama onun fırınlanmışını tavsiye ederim.süper!(babalıkta en güzeli vardır)cuma pazarı istanbulun ulus ,salı pazarını sollar!sahilde lodos ve golf adı bilinen kordonda işletme vardır.ucuzdur(hemen yanında ordu evi ve cami yanyanadır.
)
kılıtbahır ve ecabat avrupa yakasında olup kılıtbahır kalesi ve cahıde sultan türbesi bir motor uzaklığındadır.ecaabatsa tarihi gelibolu yarımadasına gitmek isteyenler için kalkan dolmuşların bulunduğu yerdir.
Sizi geçmişe götürür ...çanakkale savaşlarında verilen mücadeleyi adım adım yaşarsınız ve sonra hurafelerle değil kanla kazanılmış bir zafer olduğunu!öğrenmeniz için yeterli bilgilere sahip olursunuz.
disco bar ? valla acıkçası bilmiyorum ama beşyıldız otellerin rufunda güzel dinletiler vardır.Anadolu yakasında truvayı,asosu ziyaret edebilirsiniz iki yetrede garajdan dolmuşlar kalkar.
deniz için anadolu yakası güzelyalı avrupa yakasındada kılıtbahır önerilir.
süreklı rüzgar,denizde dalga insanlarında hoşgörü vardır.İzmirden sonra
chp nın kalesi gibi bilinsede insanlar her görüşe değer verir ama %80
i sosyalisttir.
çanakkalenin içinde çimenlık kalesi bulunur.nusret mayın gemisinin maketinide orda görebilirsiniz.
çarşısı hafif nostaljıktır.Ama baştan söyliyim aynalı çarşı sizi hayal kırıklığına uğratabılır. sebebide
çanakkale turkusu olmamasından kaynaklı olabılı
vallla aklıma gelenler bunlar....
böyle detaylı bılgılerını bıldığım diğer yerlerde var onlarıda yazıyım.
Doğası havası süper!