Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seyrek nöbetli epilepsi için yüzde kaç oranında rapor veriliyor?

farukyalcin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben yaklaşık 5 yıldır nöbet geçirmiyorum yüzde kaç rapor alırım acaba heyetten 4

EPİLEPSİ (Uygun ve yeterli tedavi altında)
1-Nöbeti olmayan ancak nöbet geçirme riski olanlar 5
2-Günlük aktiviteleri engellemeyen ancak gerçekleştirilmesini güçleştiren nöbetler 15
3-Bazı günlük aktiviteleri engelleyen nöbetler
a) Seyrek 20
b) Sık 40
4-Günlük aktivitelerin korunma tedbirleri veya başkasının yardımıyla gerçekleştirilmesine izin
veren sıklık ve sayıda nöbetler 70
5-Günlük aktiviteleri tamamen engelleyen şiddet ve sıklıkta kontrol edilemeyen nöbetler 90

madde 1 2 ve 3a dan 40 toplarömıyım

Alamazsınız, sadece % 5 alırsınız diğeri günlük nöbetlerden söz ediyor. Siz ise 5 yıldır nöbet geçirmediğinizi söylüyorsunuz..

bende %5 olur diye tahmin ediyorum ama eeg ler epilepsi olduğumu gösteriyor ve zaman zaman kısmi felce maruz kalıyorum belki hergün bayılarak nöbet geçirmiyorum ama epilepsi hastasıyım ben %40-59 arası rapor alıp vergi indirimi almak istiyorum.

bir arkadaşta farkında olmadan gün içinde nöbet geçirildiğinikişinin fark etmediğini söylemişti

Üst Alt