Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGDP emekli maaşımdan mı, yoksa çalışarak hak ettiğim maaşımdan mı kesiliyor?

Deli_SADRAZAM

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar;
30 nisanda vermiş oldugum emeklilik dilekçem bugun itibariyle posta kanalıyla bana ulaştı.
1994-12-01 trhnde sigorta girişim var. 6250 iş günü ve 141.000 tl prim şartı ile baglanan maaş 846.00 TL.

İlk sorum halen çalışmaktayım SGDP'ni emeklilik maaşımdanmı kesiyorlar yoksa işyerinden aldıgım maaşdanmı kesiyorlar.
bağlanan maaş düşük geldi biraz 1.000 TL'nin üzerinde bekliyordum.itiraz etmelimiyim.
bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımcı olursa sevinirim.

hasan hüseyin kardeş seninkinde bi yanlışlık olmalı,ben 76 binle 4500 primle 5 ay önce emekli oldum ve aynen bana da 846 bağlandı benim normal ama senin en azından 975 civarı ve üstü olması lazım bence...

aynı işyerinde çalışmaya devam ediyorum.emekli maaşından SGDP % 15 kesiliyor diye biliyorum.
çalışıyormusun SGDP sendende kesiliyormu acaba...

evet bende çalışıyorum 3 aydır e devlettin sürekli takip ediyorum herhangi bi kesinti olmuyor hiç kesilmiyor çalıştığım yerde de diğer arkadaşlardan yüksek alıyorum..seninde öyle olur

çok az geldi banada...
dur bi dilekçe verip araştırma yapayım...

kardeş sen çalıştıgını sigortaya bildiriyormusun.
eminmisin destek primi kesiliyormu senden

walla kardeş kaza destek sigortası yapıldı işe girerken,maşımda kesinti filan olmuyor emekli maşını tam alıyorum...işyerinin muhasebecisine sordum herhangi bi kesinti yada aksilik olur mu diye herşey yasal emekli sigortası yaptık dedi,3 aydır çalışıyorum herhangi bi anormallik yok

kardes ben emeklı olalı bır bucuk sene oldu 10 aydırda calısıyorum destek pırımı odendıgı ıcın kesıntı yok ama gecen 1 ay once ıse emeklı bır aradasımız gırdı destek pırımı bırdılırme mıs ması hepsı esıldı dılekce vere rek duzelt tı bıldılırılırse kesıntı yok rahat ol destek pırımını bıldır kesıntı olmaz

Üst Alt