Mrb arkadaşlar süreli vergi indirimi ile emekli birisinin.emeklilikten sonraki süreçte Sgdp ile calıstıgı süre.Vergi indirimi ile emekliliği sonlanan birisinin 4a statüsünde ki toplam prim sayısı üzerine.emekli iken çalıştığı sgdpirimi sigortalik süresi eklenirmi yasaya göre Örneğin; 5 yıl vergi indirimi ile emekli oldu ve bu 5 yıllık sürede SGDP ödeyerek özel sektörde emekli iken çalıştı.5 yıl sonra kontrol muayenesinde raporu %40 altına düştü ve ssk tarafından emekliliği iptal edildi. Normal Yaş ile emekliliğinede toplam sigortası yetmiyor.Yani madur duruma düşeceksin bu emeklilik süresinde çalıştığın işverenin sosyal güvenlik destek pirimi ödediği sigortalık toplam sigortalıgına eklenme gibi bir durum varmı kanunda.Bu konuyu merak ettim başına gelen oldumu bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Benim böyle bir şeyle karşılaşmadım çok şükür lakin her engelli vergi indirimi ile emekli arkadaşımız karşılaşa bilir.Vergi indirimi ile emekliliğini garantisi yok maalesef.
Benim böyle bir şeyle karşılaşmadım çok şükür lakin her engelli vergi indirimi ile emekli arkadaşımız karşılaşa bilir.Vergi indirimi ile emekliliğini garantisi yok maalesef.