Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGDP ne demektir? Maaşa yansıması nasıl olur?

asanur

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
1
Herkese Merhaba
Arkadaşlar vergi indirimi yolu ile emekliyim Sgdp' günlerime yansıdığı görünmüyor Sgdp nedir ve bana ne faydası var

hiçbir faydası yok, devlete vergi veriyorsunuz..

Ücret kesintisi hakkınd

Herkese Merhaba
Vergi indirimi yolu ile emekliyim,emekli olmadan önce çalıştığım firmada engelli statüsündeydim,emekli olduktan sonra İşveren devletten aldığımız teşvik kesildi ,alamadığımız teşvikten dolayı bizimle çalışmak istersen bu parayı senden keseriz,bende kabul ettim şu an çalışmaktayım,bu doğru mu?

tabi ki doğru değil fakat işine gelirse demek istemiş işveren, sizde kabul etmişsiniz. sizin yerinize başka bir engelli alsalar vergi vermeyecekler... kanunlar işveren tarafında ne yazık ki.

aysn41

Şuanda ,işveren emekli olarak çalıştığım için teşvik alamıyormu?Bir sorum daha var şuan çalıştığımdan dolayı sgk beni kontrol sevkine gönderebilirmi?

hayır alamıyor o yüzden sizin maaşınız dan kesmek istiyor, sgk kontrol muayenesine gönderebilir de çok nadiren olan durum dur heralde, evrakta sahtecilik, usulsüzlük yoksa tekrar dan rapor istemezler.

aysn41

Evrakta sahtecilik ve usulsüzlük derken açıklaryabilirmisiniz

Üst Alt