Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK 2012-2015 arası emekli olanlardan yeniden rapor istiyormuş..?

toprak_1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar sgk 2012 den 2015 arası engelli emekli olanlardan raporların yenılenmesini istiyor. raporları sürekli olanlar yenilemese ne olur yenilenirse %40 altına inerse emeklisi iptalmi olur bu konu hakkinda bilgisi olan varsa yardımcı olsa sevinirim

toprak_1

Kim diyor yeniden rapor istendiğini? Belki bazı hastaneler ve bazı şüpheli durumlar için istenir, ama öyle genel bir talep yok, olamaz da zaten.

Olası kontrol muayenesinde kişinin emekliliğe temel olan işgücü kaybının devam edip etmediğine bakılır. Aynı sakatlık varsa, bugünkü cetvelde oran kaç olursa olsun, o günkü cetvel bağlamında değerlendirilir ve emeklilik için karar verilir.

toprak kardes nerden duydun bunu link verde bizde okuyalim

Asli astari yok boyle seylerle insanlarin huzurunu kacirmayin oturan boga gerekli aciklamayi yapmis zaten bir bilgi verirken haber kaynagida verin

tarafınıza resmi bir yazı yazılması gerekir böyle bir genellemeyle kurum yenileme talebinde bulunmaz ve doğrudan maaşı iptal edemez.

Bülent bey merhaba ben2013yılında sürekli raporla emekli olmama rağmen dün SGK gelen evrak tekrar başvuru yapmadığım takdirde bağlanan maaş kesilecektir diye evrak geldi şeker tansiyon epilepsi hastasıyım başka hiç gelirim Yok maaşımı hemenmi keserler ben hemen başvurdum çok üzgünüm yedibin günle emekli oldum başka yapabileceğim bir şey varmı hastane 4 cü aya gün verdi şimdiden teşekkürler

sgk dan geldi 2015 te emekli oldum bizim burda 2012 den 2015 kadar engelli ve malulen emekli olanların hepsine geldi rapor %40 sürekli olan bir kişi %40 altına rapor alirsa emklisi kesiliyormuş

Herkesten rapor istenme gibi bişey söz konusu olmaz.
Sizin rapor aldığınız hastane ile ilgili bir şikayet olmuştur.
SGK da buna istinaden yeniden rapor istemiştir.
Genelleme yapıp insanları boşuna telaşlandırmamak lazım.

var kardeşim diyorum size 220 kişiye geldi genelleme varmı yokmu bilmem ama sgk daki arkadaşa sordum turkiye geneli olacak feto dan ve pkkdan dolayi 2012 den 2015 kadar olanlar için

peki neden 2012 ile 2015 arası isteniyor bunuda merak ettim

Üst Alt