Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK aylık bağlama yazısının içeriği nasıldır?

atilla09

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaslar sgk evrak takipte maas baglandi postayaverildi diye bir yazi var bu gelen yazi da neler yaziyo ornek daha once alan arkadaslar bilgi verebilirmi kusura bakmayin 2 yil bekledim 4 gun sabredemiyor insan simdiden tesekkurler...

Sana hemen güzel bir haber vereyim başvuru yaptığından bu tarihe kadar olan maaşı toplu olarak alacaksın eğer bağlanmasına karar verildi ise ikincisi de artık her ayın kaçıncı günü ise gidip ya bankadan ya postaneden maaşını alacaksın. Bu arada ne maaşı bağlandı acaba?

SGK 'dan önce paranın yatırıldığına dair dekont ve bir üst yazı gönderdiler. 1 hafta sonra "Kurumumuzca 01.02.2009 yılından itibaren 6. Derece Türk Silahlı Kuvvetleri vazife malullüğü aylığı bağlanmış olup, ayrıca 5434 sayılı kanunun Ek 79. Maddesine göre (tütün ikramiyesi) tahakkuk ettirilmiştir." diye üst yazı geldi. Paranın yatırıldığına dair dekont ile yanında gelen üst yazı yanımda değil. Kimse cevap veremez ise Gece 22:00 'dan sonra sana cevap verebilirim.

tesekkur ediyorum malulen emeklilik 1921 gun ssk li olarak epey uzundu benim beklemembagkur borcu vardi mahkeme falan bagkuru gorme emekli et dedi mahkeme dun deboyle bi yazi gorunce iste heyecanlaniyor insan bekliyorum iste tesekkue ederim

Postane diye yazıyor ama Halk Bankasından alıyorsun diye biliyorum. çünkü bana halk bankasından hesap açmışlar kartta 10 güne kadar gelir dediler. bayramdan sonra alacağım inşallah. ilk maaşı toplu olarak da halk bankasından aldım ondan sonrada ekimin maaşını yatırdılar onuda halk bankasından aldım.

Maaşınız bu , ek ödemeniz şu , birikmiş paranız toplamda şu kadar , bu parayı şuradan , şu tarihte çekebilirsiniz , diye bir yazı işte !. güle güle harcayın.

SGK 'nın sitesinden de takip edebilirsin.https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ adresinden bilgilerini girerek takip edebilirsin. Halk ve ziraat bankasinda adına hesap açılmış ise görebiliyorsunuz.

Üst Alt