Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK bazı yerlerde emeklilik başvurularını kabul ediyor, bazı yerlerde kabul etmiyor!?

aşırharman

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Dün emeklilik için gittim bana dedikleri genelge yayınlandı ama emeklilik işlemini kimin yapacagı belli degil dedi bende nasıl olur dedim genelge yayınla dedim salakça şeyler söyleyip yapamıyoruz dedi ne zaman netleşir bu emekli olma

Sgk da kimse bunu yapmak istemiyor bence, yok şu birim yapsın yok bu birim kendi aralarında ki kavga 1 hafta devam eder

genelge yayınlandı derken yasa çıktı anlamında demiş olabilirler mi? Çünkü genelgenin yayınlandığına dair bir haber yok hiçbir yerde....

2 gün önce ablamın emeklilik muracatini İst Ataşehir sgk yaptık tahsis talep sevk evragini doldurduk ve elimizde 6 ayı geçmemiş olan raporumuzu aldılar int.takip için barkod verdiler bekliyoruz

@mehmet-41,

Bende atasehir sgk dan aynı şekilde son 6 aylik raporu verdim. Edevletten takip ediyorum 2 hafta oldu.Maluliyet Çalışma gücü tespiti diye halen duruyor

Aslında bu kadar uğraşmalarına gerek yok sgk kurulu raporlara bakıp tek bir ağızdan telefonla arayıp red veriyoruz haberin olsun dys ekranını boşa umut edip takip etme işine gücüne bak kardeşim dese işlemler daha hızlı olmuş olur

iyice işleri zorlaştırdılar zaten hayatımız zor herşeyi daha zorlaştırdılar yazıklar olsun gerçekten

1,5 milyar Dolar'a yapılan köprü için yandaşına 10 senede ,15 milyar Dolar garantisi veren , seçim kazanacam diye 4 milyon olan memur sayısını 6 milyona çıkara , EYT çıkarıp kırkbeş yaşında 2,5 milyon kişiyi emekli eden AKP yi Allah'a şikayet ediyorum. bize bu zulmu yapanların işini rast getirme bizi tez vekitte bunlardan kurtar Allah'ım ! Camiyi yıkın arsayı sahibine verin diye HZ Ömer'in adaletini bize arattıranların işini rast getirme Alla'ım . İşe başlamışsız 18 yıldır emeklilik hayalleri kurup emeklilige 6 ay kala oyunun kuralını degiştirenleri sana şikayet ediyorum Allah'ım . Hakem olan isminle sen bizi bu haksızlıktan kurtar Allah'ım

@OturanBoğa, geçen hafta SGK memuruna bizzat sordum bu bizim baktığımız tablolar var ya hafif orta ağır şeklinde rapor dereceleri yazili olan tabloyu gösterdim Adam ilk defa görmüş gibi baktı baktı biz böyle bir şey bilmiyoruz dedi siz nerelere bakıyorsunuz böyle dedi Ben de ona siz bence takip etmiyorsunuz çıkan yönetmelikleri tabloları dedim bana dediği her şey sizin bildiğiniz gibi değil dedi bu kadar

@OturanBoğa gercekten bak aliağa sgk çalışanı bayan bizim bi bilgimiz yok diyor kendi kafanızdan uydrumayın diyor sinir oldum kadını bogacaktım orda sanki bana saglık bakanı

Ne yaptığını bilmiyorlar demek ki. Şefe çıkın. Olmazsa cimer'e şikayet edin. Kendi mevzuatına uymayan değili mevzuatını bilmeyen memur bile suçludur. Bilmekle yükümlüdür memur.

@OturanBoğa hafta içi merkez SGK ya gidecegim ilçelerde iş yapmıyorlar işlemleri başlatsınlar ki ne yapacagımızı bilmemiz hakkımız

Üst Alt