Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK emeklilik başvuru süreci nasıl işler?

toprak 24

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, 20 şubat 2014 de % 40 vergi indirimi ile emeklilik için başvurudum.

21 şubat ist.sgim pendik sgm emeklilik tahsis 1 e elden sevk edilmek üzere işlendi.
21 şubat zimmetten çıkarıldı.
28 şubat ist.sgim pendik sgm giden evrak servisine elden sevk edilmek üzere işlendi.
28 şubat zimmetten çıkarıldı.
04 mart kurum dışına tahattsüz gönderilmek üzere işlendi
04 mart zimmetten çıkarıldı.
04 mart evrak kapandı.

arkadaşlar bu üstte yazılı olanlar ne anlama geliyor,emekliliğim kabul oldumu yoksa bir sorunmu var.dosya kapandı ne demek acaba.bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın.tşk.

Son düzenleme:
selam arkadaşım bu yazdıgın işlemleri nereden ögrendin senin işlemin tamam anladıgım kadarıyla hayırlı olsun..

slm engin bey google sitesine ssk evrak takip yazıp,orda tc numranı giriyorsun.takip ediyorsun.ama sonucu nedir onu anlayamadım.bazı arkadaşlar evrak kapandı demek,işlemlerin bittiğini gösteriyor demekmiş.

çok teşekkürler arkadaşım ..hayırlısı olsun hepimizin için..

ssk emeklilik evrak takibi

arkadaşlar bu kısıma ssk evrak takibinde yazılı olan tabloyu göndermek istiyorum,acaba buraya masaüstünden nasıl koyabiliyoruz,yardımcı olurmusunuz.
1 haftadır evrak kapandı yazıyor.ne anlama geliyor.

turan galiba vergi dairesinden yazının gelmesini bekleniyor daha önceki konularda araştırdım evrak kapandı demek vergi dairesinden vergi indirim belgen varmı yokmu onu soruyorlar

çetin kardeş ben vergi indirim kağıdın fotokopisinin sgk ya emeklilik başvurusu yaparken istediler verdim.bu işlerin sonunda olumsuz bir durum çıkmaz değilmi..

bende seningibi bekliyorum vergi indirimin sürekli ise çıkmaz hayırlısı

az önce bağlı bulunduğum sgk yı aradım, evrak kapandı demek,vergi dairesinden evrak bekliyoruz dediler.o geldikten sonra işlemler devam edecekmiş.

bülent bey,geçen günkü bana gönderdiğiniz cevapta hayırlı olsun demiştiniz..evrak kapandı olayını ben sgk ya sordum.defterdarlıktan yazı bekliyoruz dedi.ben onlara elden vermiştim fakat yine de biz yazışma bekliyoruz dediler.yani daha bekleyeceğiz.% 40 vergi indirimi alıp emekliliğe başvurmuştum.evrak 28 şubatta kapandı diye yazıyordu,o tarihlerde istanbul vergi dairesine gitmiş,aradım daha gelmedi diyorlar,ne kadar sürer bu işlemler.herkes diyordu 1 aya kalmaz maaşını alırsın demişlerdi.şu durumda daha çok sürer.

selam turan ssk daki yazıyı klavyerle sağa tıkla kopyala bu sayfaya yapıştır....

engin kardeş kopyala yapıştır diyorum olmuyor.jpeg formatında acaba o yüzden mi olmuyor.burda dosya ekleme diye bir şey yok mu acaba.

Bu ay e-devlet sitesinde görünür maaşınız.Şimdiden hayırlı olsun.

faruk kardeş bu yazdıkların benim için mi..ne bileyim uzun sürecek gibi geliyor.hayırlısı allahtan.

20 şubatta başvurmuşsun sigortaya emeklilik için, ortalama 45 gün de sonuçlanır.Sabır et biraz, postacı evraklarını getirdiğinde postaneden ,sigortaya emeklilik için başvurdugun günden beri biriken maaşını alırsın.Ben yaklaşık 3 maaş birden almıştım.Şu an emekli sayın kendinizi.

sgk le istanbul vergi dairesi arasındaki yazışma çok uzun sürermi.sgk istanbul vergi dairesinden yazı bekliyormuş.ben skg ya elden vergi indirim evrağını vermiştim,fakat onlarda ordan yazı bekliyorlarmış.

arkadaşlar slm ben mersin den 3000 küsür pirim ödemem vardı.mayıs da işten cikartildim ben fa lıyım,malulen emeklilik için başvuru yaptım univ.hastanesin de heyete girdim 27 şubatta mersin sgk gondermisler.şimdi aradim adana bölge müdürlüğüne gönderilmiş cevap bekleniyor dediler.birde vergi indirimi ne ben ona başvuru falan yapmadim bana açıklamasını yapar misiniz emekli olabilir miyim vergi indirimi o ne demek

malulen emeklilikte vergi indirimine ihtiyacınız olmaz.

Slm bende bugün evraklarımı teslim ettim. Bobrek nakilliyim.3280 gunüm var. 2 ay sonra sonuçlanırmış.

emeklilik maaşı bağlanma süreci

merhaba arkadaşlar,ben 20 şubatta vergi indirimi ile emeklilik başvurusu yaptım.sgk evrak takipten baktığımda yok oraya gitti,yok buraya gitti,zimmeten çıkarıldı falan şeyler yazılı.en son sgk yı aradığımda istanbul vergi dairesinden yazı geldiğini ve işlemlerin devam ettiğini söylüyorlar.bu duruma göre ben ne zaman maaş almaya başlarım.duyduğuma göre mayıs ayında alırsın diyorlar,bu ay alamazmıyım acaba.bugün sgk evrak takibinden baktığımda vergi dairesinden gelen yazı emeklilk servisine gitti,zimmetten çıkarıldı yazıyor.bilgisi olan varsa açıklama rica ediyorum.

Ya turan nıe bu kadar panik yapıyorsun bende bunu anlamadım devlet evrak işleri bazen ışık hızı bazen yavaş bekle yani nedir bu korkunun sebebı anlamadım herles beklıyor sende bekleyeceksın relax ol sen bır yerde sıkıntın varda acga cıkacak gıbı paniklıyorsun...

kuzey,panik yapmıyorum.herkes farklı bir şey söylüyor.

herkesı bırak sen okyanusları gecmısın kendını derede bogmaya calısıyorsun bekle bıraz zaman sonucu goreceksın maas baglandıgında buraya yazacaksın ve sorularına bakıp guleceksın ve bana hak vereceksın panikledıgını ozaman daha ıyı goreceksın bekle herseyın hayırlısı...

s
abır et turan hayırlısı olur ilallah

merhaba arkadaşlar ben % 40 vergi indirimi ile 20 şubatta emeklilik başvurusu yapmıştım.bugün e devlet sitesine girdiğimde tahsis numaram yazıldığını gördüm.ayrıca gösterge 9475 yazıyor, bağlama oranı 60 , hisse 1/1, yazılı..4200 gün pirimim vardı, 98 000 tl yatırılan pirim.
şimdi benim sormak istediğim 20 şubatta başvurduğum halde maaş bağlanması niye 01-03-2014 olarak gözüküyor.10 günüm nereye gitti ve ayrıca ortalama ne kadar maaş alırım.bilenler cevaplasın lütfen,teşekkürler.:)

Bu ay e-devlet sitesinde görünür maaşınız.Şimdiden hayırlı olsun.
faruk kardeş dediğin gibi e devlette tahsis numaramın belli olduğunu gördüm ama maaş tutarı yazmıyor.

Üst Alt