Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK emeklilik başvurusunda yeniden rapor istedi!?

ibsgmz

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
%60 sürekli raporum var aynı zamanda vergi indirimi için vergi dairesinden onaylı ama başvuruda yeniden rapor isteniyor ne yapabilirim?

malül emeklilik içinse istiyor hastalık nedir tam ne oldugunu yazarsanız bilgi paylaşımı yapılacaktır

Merhaba siz ssk ya emekli olmak istiyorum dediğinizde ssk sizi hastaneye sevk eder malulen emekli olmak için. Ama SSK ya siz vergi indirimi emekliliğinden emekli olmak için başvuru yapmak istiyorum dediğinizde vergi indirim belgenize göre emeklilik işlemlerini başlatır.SSK vergi indirimiyle ilgili emeklilik başvurularında ilgili kişiden yeniden rapor istemez. ibsgmz

Benim raporum 2012 tarihli ve vergi indirimim var ve martta emeklilik için başvuru yapıcam tekrar rapor istermi

sürekli rapor ve sürekli vergi indiriminde de kontrol muayenesine yönlendirir mi SGK (vergi indiriminden emeklilikte)

Merhaba,

eğer vergi indirim belgeniz süresiz ise yıl ve gün sayıları tamsa ssk vergi indirim belgenizle emeklilik işlemlerine başvurabilir.Tekrar rapor istenmez akın16

SSK NIN HER ZAMAN KONTROLE ÇAĞIRMA YETKİSİ BULUNMAKTADIR. emir79

Üst Alt