Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK emeklilik için 510 gün daha istiyor ne yapmalıyım?

Tufan74

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
15 08 1970 dogumluyum 1993 yılında ssk dan 01 21 1994 yılında babagkurlu oldum 5230 gun odedim 2008 den sonra durdurdum ssk ya gectim 830 gunde onu odedim 48 vergi indirimi raporu aldım emekli olmak için ssk ya gittim 510 gun daha istiyorlar ni yardım edermisiniz

Askerlik borclanması kabul etmiyor 3 bucuk sene daha ode en gerekiyor dıyor ama benım bagkur odeme zaten 5230 gun
Bagkur dan emekli yapsın benı

Tufan74

Son 2520 primin fazlası Bağkur olduğu için emeklilik için 5510 sayılı yasanın 28. maddesine tabisiniz.

bagkur.PNG

Yani (gün/ay/1993 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve 4680 primle emekliliği hak edersiniz. Tüm şartlarınız tamam görünüyor!

5510 sayılı yasanın 28. maddesine göre erken Yaşlılık emekliliği için Bağkur'a başvurun. Sizi hastaneye sevk ederler. %40 ve üzeri rapor verilirse emekli edilirsiniz.

Not: Bağkur sizi malulen emeklilik için sevk edip "malul değilsiniz" diyecektir. Onu dersi "o zaman 28. maddeye göre emekliliğimi yapın" dersiniz, o şekilde onaylanır emekliliğiniz

Üst Alt