Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK hakem hastanenin verdiği kronik şizofreni raporuna 'eksik evrak var' dedi..?

fatih2000

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Haziran 2014 güncel:

sonunda emekli oldum haziranın 20 sinde ilk maaşımı alacakmışım

sgk hastanesinden aldıgım rapor düşük geldi
2sene sonra devlet hastanesine baş vurdum yüzde 80 verdi
bu sefer sgk 2 rapor arasında fark var diye hakem hastaneye sevk ettigi tıpta yüzde 80 verdi 1.5 ay sonra eksik evrak varmış telefon ettiler icerigini söylemediler acaba eksik evraklar ne ola bilir nasıl bi işlem uygulancan

sgk nın sizi hakem hastaneye sevk etme yetkisi yok.eksik evrak neymiş gidin öğrenin

benim sormak istedigim hakem hastane son karar kararı sgk bozamaz diyorsunuz eksiz evrak nediye sordum söylemiyorlar acaba ne olabilir

zaten son raporu hakem hastanesinden aldım yoksa tekrarmı muayne olacam bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

3sene önce emeklilige baş vurdum oranı düşük verdi 2sene sonra devlet hastanesine gittim yüzde seksen sonra hakem hastane yüzde 80 verdi eger emekli olursam il baş vurumdan itibarenmi maaşım işliyecek bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Eksik evrağı tamamlamak zorundasınız. Gidip eksikliğin ne olduğunu öğrenin ve hastaneye giderek o eksikliği tamamlayın.

Aksi halde raporunuz sgk tarafından olumsuz sonuçlandırılır.

eksik evrak hakem hastanenin verdigi rapora resim yapışmamış
eksikleri tamamlayıp elime verdiler götürüp teslim ettim

önemli bir eksik değilmiş.bende hakem hastaneden rapor aldım.sgk kendi yollamadığı için kabul etmedi bende mahkemeye baş vurdum.yetki il sağlık müdürlüğünün onlar boşuna bizleri uğraştırıyor.

başvuru tarihinden itibaren maaşını alırsın

Evraktan ziyade eksik olan muhtemelen bir imzadır, ya doktorlardan birisi imza atmamıştır yada belirli bir derece veren doktor örneğin ortopedi : % 28 yazmıştır ama imza veya kaşe vurmamıştır. aklıma gelen en son ihtimal hastanenin yüzünden başına bu işler gelmiş olabilir, evrak dediğin nedirki zaten bi başvuru belgesi birde orjinal rapor aradıkları yada buldukları eksik ne onu anlamadım :)

İnşallah bu sefer her şey tamamdır ve tamamlanır rapor süreci

ssk başlangıç 1990 işten ayrılış 2012 toplam ssk 2047 gün hastanenin verdigi oran tedaviyle calışmaya olanak vermeyen kronik şizofreni /80 acaba nekadar maaş alırım taminen bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

eksik evrakları vereli 1ay oldu maaş acaba kaç ayda baglanır

2 yada 3 ay sürer.maaş belli olmaz ama 600/800 arası olabilir.dilekce verdiğin tarihten itibaren birikmişleriyle alırsın.yeterki onaylansın

tekrar hastaneye yazı göndermişler evrak eksik diye bu ücüncü eksik evrak deyip isteyişleri doktora sordum hastane üçüncü evragıda göndermiş raporu veren pro doktor sgk kızdı ilk defa evrak gödermiyoruz eksik evragı göndereli 2ay oldu daha haber yok ilk evraktan beri gecen zaman 6 ayı geçti sgk böyle yaparak ne yapmak istiyor artık umudumu yitimek üzereyim hastalıgı satın almadık allah inşallah onlarada aynı dertleri hastalıgı verirde onlarda
görür neymiş allaha bırakıyom hasta olduguma degil böy

Maalesef Fatih bey, bu zalim süreci beklemekten başka seçeneğimiz yok. Sabır! Sonu güzel olsun inşallah.

izmir malüliyet dairesinin istegi üzerine heyete girdigim hakem hastane kendisinin verdigi heyet raporunu yeniden degerledirmek üzere bozdugunu bildiren bir kagıt gönderdi elime dün geçti hastanenin verdigi heyet raporu tedaviyle çalışmaya olanak vermeyen kironik şizofreni tanısı koymuştu yeniden degerlendirecekmiş sonuç ne olabilir

yani yeniden degerlendirecekmiş yeniden heyetemi girecem hakem hastane ben yanlış tanımı koydum diyecek yoksa yeni birtanımı koyacak biz ozaman kime inancaz sgk neden yeniden degerlendirme ist,yor raporun iptalini isteyip hakem hastane kararları son karar degilmi son karar degilse sgk ozaman direk kendi m uayne etsin oturdukları yerde kafalarına göre davranıyorlar 4kere evrak eksik dediler baştan bütün eksikleri isteselerdi 1yıl oldu yarın gitçem artık umudumu yitirdim

tek suçumuz hasta olmak parasız olmak paran olsa ...........

bügün tıp fakütesine hakem hastaneye gitim 1 haftasına gün verdi raporlarda karışıklık olmuş tekrar heyete girecekmişim

hastane eksik evrağı 7 aydır göndermemiş evrak gitmeyince yeniden degelendirilmesine yönelik kağıt gelmiş salı günü heyete girecekmişim sonuç degişirmi hakem hastane verdigi çalışamaz raporunu degiştire bilirmi önceki verdigi heyet raporu tedaviyle çalışmaya olanak vermeyen kronik şizofreni aynısını vermek zorunda degilmi bilgisi olan arakadaşlar cevaplarsa sevinirim hepinize selamlar

salı günü gittim piskologa gönderdiler muayne etti carşamba heyete girdim ögleden sonra piskolog test olcaksın dedi teste dirdim sonuçlar 1 haftaya kadar çıkar dediler biz sgk gönderecez dediler önceki heyette piskologa girmemiştim sgk onun için eksik evrak var demiş yani sil baştan oldu hepsi bakalım bu sefer ne olcak

heyet önceki verdigi heyet raporu tedaviyle çalışmaya olanak vermeyen kronik şifofreni tanısı vermişti daha önceki verdigi heyet raporunumu verir yoksa başka bir tanımı koyar heyete giren doktorlar aynı doktorlardı yoksa eksikleri tamamlar gönderirmi
verdigi 2 rapordada kronik şizofreni yazıyordu bu paporları veren şimdiki heyetteki doktorlar

2 gün önce telefon geldi tekrar heyete gireceksin dendi çarcamba günü tekrar heyete girdim cuma günü sonuçu alırsın dediler cuna günü sonuçu aldım sonuş yine aynı kronik şizofreni aynı hastanede 3. aynı rapor ssk ya gönderdim 2 prof 3 dç imzası var 3 piskolokta test yaptı hakem hastane 1 sene içinde 3kere aynı raporu verdi bakalım sgk bu sefer ne mana bulaçak

Sonucu alınca lütfen bizimlede paylaşın..

sonunda emekli oldum haziranın 20 sinde ilk maaşımı alacakmışım

Üst Alt