Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK hastaneye giden kişi için yol parası ödüyor mu?

engellibayan06

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
engelli memurların bir ilden diğer ile hastaneye gideceklerinde(kastamonu-ankara devlet yol parasını kasrşılıyor mu :confused:
lütfen en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
sevk olursanız otobüs bileti ile skg ya gidiyorsunuz ödeme yapılıyor

sadece engellileriçin değil tüm personller için ödenir.( tabi görevlendirme ile gitmişse. veya hastalıksa onaylı sevk)

sevk alırsın sgk den yol parasını alabilirsin. ayrıca sevke refakatçi de yazdırırsan onun parasını da alabilirsin. tek koşul sevk! sevki işin bitince sgk ye vereceksin.

yol parası

anladım ama sevki sgk yageri verme konusunu anlamadım yalnız

Hastalığınız ile ilgili devamlı gittiğiniz doktordan farklı bir ildeki hastaneye sevk alırsınız. Aldığınız sevki o ildeki gittiğiniz doktora veya sekreterine kaşe ve imza attırıp döndüğünüzde SGK il müdürlüğüne gidip gidiş dönüş otobüs biletlerinizin asılları ile birlikte teslim. ediyorsunuz. Teslim ettiğiniz memur bazı kamu bankalarında hesabınız var ise o hesabın İBAN veya hesap numarasını sizden istiyor ve maksimum 20 gün 30 gün içerisinde o hesaba paranız yol harcırahınız ile birlikte ( çok az bir miktar ) hesaba yatıyor. Hesabınız yok ise PTT ye aynı gün aralıklarında yatar ve oradan kimlik ibrazı ile çekebilirsiniz.

Üst Alt