Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sgk hizmet birleştirme ve gün toplama sonucu ne kadar zaman alır?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar Antalya sgk mudurlugune 04.07.2017 günü elden dilekçe verdim 1999/03 yazıyor ve işe giriş tarihi belli değil siz şu dılekceyı doldurup verın dedı 04.07.2017 gunu verdiğim dilekçe halen sonuçlanmadı inşallah 29 ağustos'a kadar sonuçlanır çünkü emeklilk başvurusunda bulunacağım SİZCE O EVRAKTA ŞU TARİHTE EMEKLİ OLABİLİR DİYE BİR İBARE VARMIDIR O ibareli yazıyı şirket istiyor tekrar işe başlatmak için bilgilerinize ihtiyacım var teşekkurler..

@OturanBoğa gün toplama 2-3 ay surermıs ne alaka bende anlamadım yazım vergı daıresıne gıtmıs dedı sgk arıyorum ters ters ukala ukala konusma yapıyorlar neden gıttı dıye sordugum zamanda cevap alamıyorum tlefonu yuzume kapatıyorlar sınır ettıler benı sanırım

bayram sonuna sarkacak 1 ay kaybım olacak bunların yuzunden

[FONT=sans-serif]@[/FONT]OturanBoğa[FONT=sans-serif] selamlar Bülent abi sgk bağkur son 5 yil sgk devam ediyor hizmet birlesme dilekceyi verdim sonuç gelmedi henüz uzun sürer dediler 10 ocak 2019 da günüm doluyor 3920 gün olarak dondurulan bağkur günlerim var 2160 gün onu yatırdığım da bekleme olmayacak 7 ay günümde fazla oluyor zaten tekrar yatırdığım da yine hizmet birlestirme yapmam gerekiyor mu 22 bin gibi bir rakam çıkıyor yatirdigimda maaşa bir etkisi olurmu uzun sürüyor hizmet birlestirme 2 ie 3 ay dediler yatirsam da tekrar hizmet birlestirme yaptığımda yöne ağustos eylül bulacak ne yapmam gerekir yatirsam mantıklı olur mu yoksa 2019 ocağı bekliyim mi bir arada iki derede kaldım senin fikrini dusunceni öğrenmek isterim saygılarımla[/FONT]

[FONT=sans-serif]@[/FONT]OturanBoğa[FONT=sans-serif] hizmet birlestirmeyi 2 hafta önce dilekçeyi verdim dondurulan bağkur günleri yatırdığım da tekrar hizmet birlestirme yapmam gerekir mi yoksa direk emeklilik dilekçesini mi vermem gerekir[/FONT]

astorantalya

Emekli olmadan bir sene önce yaptır daha faydalıymış geçen ali tezel söyledi hatta bu sene yaptıranlar daha avantajlı çıkıyormuş nedenini bilmiyorum.
Ben bimerden dilekçe gönderdim birleştirmeyle ilgili 1 ayda sonuç geldi ssk ya gitmene gerek yok yani aklında olsun

OturanBoğa konu günceldir bilgisi tecrübesi olan arkadaşların düşüncelerini öğrenebilirmiyim lutfen

Emeklilik başvurusunu e devletten yaptım.oncesinde birleştirme yapmadım.sgk ve Bağ-Kur elektronik ortamda mesajlasiyorlar. Ben sadece Bağ-Kur için aradım ve sonuçlandı.birlestirme işlemi 1 haftada bitti.Asıl sorun maliyenin vergi indirimi için geç cevap vermesi.Onu da SGK'ya elden teslim ederek çözebilirsin...

Tsk ederim tolga bende direk sgk ya başvurdum vergi indirimi fotokopisini verdim bekliyorum bakalım esas konu şu ki silinen bağkur günleri vardı benim bu yeni bir yasa çıktı baya uygun olucak gibi bunu tekrar ödeyip 2160 günü aldığımda tekrar hizmet birlestirme tekrardan mi yapmam gerekiyor

Normalde ocak 2019 da günüm doluyor silinen günleri yatırdığım da ona takriben 18 bin gibi çıkacak sanırım beklemek mi yatirmak mi mantıklı olur yatirsam maaşa ne kadar etkisi olur esnaf bağkurun 2160 gün 2006 dan 2011e kadar

Bildiğim kadarıyla Bağ-Kur emekli maaşı düşük son 3,5 yılının SGK olmasına dikkat et derim.( Ben SGK dan emekli olurken Bağ-Kur primlerim maaşımı az da olsa düşürmüştü, maaş hesaplama dan görüp degerlendirebilirsin)

SNITCI
Bimerden dilekce nasıl gönderdin e meille mi
sgk ya gittim geri gönderdiler emeklilik dolduğunda gel dediler.

@yakup'xw
Ilk önce yazı ile derdini anlatıyorsun sonra dilekçe yazıp dosya gönder kısmı var aradan yüklüyorsun dilekçeni

Üst Alt