Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK işe giriş 1997'den 1999'a kaydırılmış!?

göksel75

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın ayDÜNYAvazo Size birşey sorucam belki bilginiz vardır. SGK yaklaşık 1 haftadır sistemde güncelleme yapıyor özellikle bu eyt kapsamında. Bugün arkadasla telefonda görüştük onunda sgk girişini 1997 yılından 1999 yılına atmışlar. 1997 Yılındaki ilk girişi isteğe bağlı ssk ile başlatmış fakat sgk girişini1999 yılına kaydırmış neden ileri gelebilir?
Üye

Daha gecen ay calısma hayatım da yaş57. Prım 5700 sene:1 bucuk sene gosterırken ;

Bu hafta bı baktım hepsı degıstırılmış . Nıye bole oldu. Yaş:60 prim:7000 sene:6 bucuk sene olmuş.

Nıye boyle oldu sızınde bu benzer durumunuz oldu mu beyler. Buraya yazın.

4a tescil baslangıc :1998

Hızmete baslama: 2003

Daha once 98 tarıhınden hesaplanırlen guncelle sonrası 2003 tarıhınden hesaplanmaya baslanmış. Hersey 5 sene artmış. Nıye boyle oldu nıye bole yaptılar bılen var mı ?

wakwak,
Kardeşim bu konuyu ihmal etme ve biran önce bağlı bulunduğun sgk'na dilekçe ile başvurarak bu hatanın düzeltilmesini talep et.
Aksi takdirde,bunu kabullenmiş sayılacak ve işlemlerin bunun üstünden yapılacaktır.
Zira aynı konu benim başımdan geçti,benim başlangıç 1988 iken benimkinide 1994'e çektiler.
Dilekçe yazdım,verdikleri cvb ise girişiniz yapılmış fakat sgk priminiz ödenmemiş görünüyor diyerek banada 6 senelik bir süreç kitlediler.
Ben o tarhte çalıştığım şirketi nerde bulacak ve bunu ispatlayacağım.
Yani diyeceğim bu tür gerekcelerle milletin alın terini çalıyorlar,sende buna düşme.

Kardesım sadece benım degıl herkesin o şekıl olmuş. Güncellenmiş. Eskı sıstem yanlıştı demek. Ya topluca sgk ya hesap soracagız ya kabullenecegız.

Üst Alt