Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK malulen emeklilik için başka bir hastaneye sevk etti..?

alp tunga

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Akdeniz üniversitesi psikiyatri bölümünden % 80 malullük raporu aldım
sgk üniversitenin raporunu kabul etmedi git manisadan rapor al diye cevap geldi

ayrıntılı anamnezi tanısı,tanısını destekler test ve tetkikleri,almakta olduğu tedaviyle hayatını kazanıp kazanamayacağını bildirir fotoğraflı sağlık kurulu raporu istiyor
bunun için manisada yatmam gerekecek mi
bu tetkikler kaç gün sürer
beni tanımayan doktorlara derdimi nasıl anlatacağım

bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var

Merhaba;
Emeklilik işlemleri için Üniversite raporları kabul edilmiyor. Hangisi olursa olsun. SGK bağlı Devlet hastanesi olması gerekli. Diğerleri için yanıltıcı bilgi vermemek için yorumda bulunmak istemiyorum.

teşekkürler galiba manisaya gisecez başka çare yok sgk yı anlamak mümkün değil verecekleri 600 tl maaş zannedersem 1900 günüm var

ümit kurtuluş arkadaşım emeklilikte üniversite hastanelerin raporlarının geçersiz olduğu hangi kanunda nerede belirtilmiş bilgi verirmisiniz ben hiç bir yerde böyle bir kanun göremedim

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu

SGK kendisi sevk etmediği sürece malulen emeklilik için sunulacak hiç bir raporu kabul etmez. Nereden alınmış olurs aolsun fark etmez... Yani, sgk'Nın sevk ettiği hastaneye gidip rapor almak şarttır.

Bülent hocam üniversiteye sgk nın sevkiyle gittim 9 ayrı birimde muayene oldum

E madem kendileri sevk etmiş ne halt etmeye o hastane olmaz diyorlar! Bunu nasıl açıklıyorlar Allah aşkına?!

şimdi bi uzmanla konuştum senin dış görünümün düzgün gösteriyo o yüzden zorluk çıkarıyo olabilirler dedi manisaya giderken epikriz raporlarınıda yanında götür elbet onlarda yüzde seksen verecektir düşük verirlerse sgk ya itiraz edersin dedi

çekindiğim konu manisanın bu raporu kaç günde vereceği bir hafta on gün sürerse on gün kalacak maddi gücüm yok

O zaman "kabul etmedi" değil de başka bir hastaneden de görüş almak diyelim... Tabii bu size yapılan şeyin zulüm olduğu gerçeğini değiştirmiyor!

Neyse, madem bu süreç gerçekleşmiş, o zaman dedikleri gibi gidip hastaneye başvurmaktan başka bir yol yok maalesef.
Hastane süreci ne kadar sürer bilemiyorum. Ama eski raporlarınızı vs. götürdüğünüzde sanmıyorum ki işler çok uzasın... 1 haftayı aşacak bir süreç olsa illa ki yatarak iş görmek isterler.

Aynı konudan biz de muzdarip oluyoruz. SGK bizi Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne sevk etti annem için. Üniversite de raporu hazırlayıp gönderdi. Şimdi arayıp başka bir hastaneye daha sevk edeceğiz diyorlar. İlkine 300 TL vermişti babam. Şimdi yine para mı verecek? Hastaneye sevk ediyor, paramızı alıyor sonra da "ben bunu beğenmedim" mi diyor! Yine aynı süreçler baştan başlayacak. Para da isterlerse buyur burdan yak :(

Üst Alt