Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK malulen emeklilik için hangi hastanelere sevk yapıyor?

benozgurumben

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sgk malulen emeklilik için hastane olarak sevki hangi hastanelere yapıyor? Mesela ben mersin'deyim mersin şehir hastanesi'ne sevk ediliyormuş genel olarak ilk olarak şehir hastanelerine sevk ediliyormuşuz. Bu konuda detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Üniversite hastanelerine sevk ediyor. Üniversite hastanesinden değil de normal Eğitim Araştırma veya normal Devlet Hastanesinde kurula girerseniz raporu kabul etmiyor.

Bilgisi olan?

Sgk başvurumu yaptım malulen emeklilik için onlar 15 gün sonra hangi hastaneye sevk edecekleri belli olur dedi. Sgk dan sevk yazısı çıkar çıkmaz ne kadar sürede onların sevk ettiği hastaneye gidip rapor almam gerekir. 1 hafta mı 15 gün mü süre veriliyor.

Kurum size yapmanız gerekenleri söyler.

(ben)

inanın sgk çalışamlarının çoğu onların bile ya bilgisi yok ya da bilip söylemek istemiyorlar. Mersin Şehir Hastanesine sevk etmişler yazı geldi ama sadece dedikleri sağlık kurulunu ara randevu al diyorlar detaylı kimsenin bilgi verdiği yok. Randevu aldıktan kaç gün sonra muayene çin gideceğiz ya da yazı geldikten sonra kaç gün içinde hastaneye gitmek lazım bilen yok şaka gibi.

Normal şartlarda sevk üç gün,

Üst Alt