Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK manuel tekerlekli sandalye ödemesini yapmıyor mu?

SeZeR_58

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
hayırlı akşamlar

Doktora gittim ve özellikli motorsuz tekerlekli sandalye ibareli rapor aldım ve bununla bir eczaneye giderek manuel tekerlekli sandalye aldım (kolçakları çıkabılen ayaklıkları cıkabılen)
Bugun SGK ya sandalyenın parası hakkında soru sormaya gıttım daha dogrusu sandalyenın parasını almak ıcın :p ama aldıgım cevap cok ilgincti o tekerlekli sandalyeyi ödemiyoruz elimizdeki araçlardan alacaksınız dendi.

Bu konu hakkında detaylı ve yeterlı bılgı alabılırsem cok makbule geçer.Kolay gelsn...

sandalyeyı almadan once kuruma başvurmanız ve tekerleklı sandalyenın kedılerınde olup olmadığını sormanız gerekırdı.eğer yoksa raporun arkasını kaşeletip ondan sonra medıkladen satın almanız gerekırdı.

kurumda olacakta kurumdan alıcaz hangı şehırdesınız.

raporu sivastan aldım şu an samsundayım ayrıcı SGK daki sandalye kullanılmış :)

tamam zaten ne bekliyordun,sgk sana deposundan gıcır gıcır sıfır sandalye mi verecekti?
kardeş sgknın eline düşmüşsün allah yardımcın olsun...
(ona evet buna evet,yetmez ama EVETTTTTT...:mad:dediler ya bi zamanlar,meyvelerini topluyoruz işte)

peki ödemsinler bakalım haziran geliyor ne olacaksa :) beklesinler bakalım . bende paramla alırım o zmn . Hani parayla rezil olmak deniyor ya onu yapıcaz artık :) tşkler önerileriniz ve yardımlarınız için

malesef durum bu kadar vahım:)

Üst Alt