Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK medikal malzeme ödemesi eksik gelen var mı?

stiloking

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Malulen emekliyim ve sonda kullanıyorum.Tek kullanımlık sonda kullanıyorum.Hiç böyle bir sorun yaşamamıştım.Son 5 sonda ödemelerim eksik gelmeye başladı.En başta 20 liraydı şimdi yarıya indi.Sonda 2 aylık 300 adet faturasıda 450 lira tutuyor.Son ödememi bu hafta içinde aldım ve 215 lira idi.Acaba bunu nasıl çözebilirim?Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?

Sgk aspirasyon sondasını günlük 10 adetten 4 adete indirmiş. Benim ödememede eksik yapıldı.

benimde baklofen dolum kiti 95 tl ödüyorum ve sgk buna karşılık 38 tl ödüyor anlamadım bende bilen varsa yardımcı olsun

Ödemeyi siz mi çekiyorsunuz yoksa medikalciniz mi? Ben 2 ayda bir 524 TL almaya devam ediyorum...

Acaba rapor süresi konusunda sorun oldu ve 2 aylık değil de daha az bir gün için reçete ödenmiş olabilir mi? Raporun süresi dolmuş olabilir, fatura tarihi ile reçete tarihi arasında uyumsuzluk olabilir (belirleyici olan fatura tarihidir)

Üst Alt