Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK merdiven inip-çıkma aparatını karşılıyor mu?

a_slymn

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
[SIZE=4]Sn. arkadaslar benım sorunum ayakda dık durmayı saglayan cıhaz deıl ama sorunumu yazacagım baslıgı bulamadım ılk 2 sayfaya baktım gozlerımden dolayı dıgerlerıne bakamadım .[/SIZE]
[SIZE=4]sorunuma gelınce bana akülü merdıven inip cıkma aparatı lazım hemde acil olarak daha once bu cıhazı emeklı sandıgı karsılıyomusumus bı arkadas emeklı sandıgından ucretsız almıs ama 6 ay once sgk karsılamadıgı ıcın alamadım kendım alamayacagım kadarda pahalı[/SIZE]
[SIZE=4]walla kendımı satsam o fıyat etmem hahahahahaha[/SIZE]
[SIZE=4]sımdı sosyal guvenlıkler ( ssk,bagkur,emeklı sandıgı ) tek catı altında toplandıya dıcem sımdı sgk merdıven ınıp cıkma aparatını karsılıyomu[/SIZE]

[SIZE=5]Bunları karşıladıklarına dair bir bilgim yok. Belki hukuki süreç sonunda alınabilir, bilmiyorum...[/SIZE]

merdiven cıkma aparatı

[SIZE="4"]Sayın a-slymn Merdiven cıkma aparatına ihtiyacın olduğunu okudum.
Aradığın cihaz ATAMAR TIBBİ MALZ LTD STİ i de bulabilirsin. yeri Fındıkzade
Karagul is merkezindedir
tel.....212 533 8020

Ürün İTALYAdan geliyor. manuel tekerlekli sandalyeni cihaza adapte ediyorsun
ve bina merdivenlerini refakatcine hic bir yuk vermeden yormadan cıkabılıyorsunuz.
Bu ürünün fiyatı N901 SHERPA...3950.00 EURO DUR[/SIZE]

[SIZE=3]Abicim sagol ıyıy guzel hos dıyosunda[/SIZE]
[SIZE=3]4000 euro asagı yukarı 8000 lıra iş yok guc yok sakın nıye calısmıyosun dıye esprı yapmayın[/SIZE]
[SIZE=3]bu parayı kım odeyecek walla ben kendımı satsam o tutar etmem en ıyısı memleketı satalım alacak varsa teklıflerını bekllıyorum[/SIZE]

arkadaşım daha öncede yazmıştım ama ben merdiven inme-çıkma aparatını aldım gayette memnunum çok işime yarıyor ben emekli sandığına bağlıyım emekli sandığı kayıtsız şartsız ödemişti ancak bazı arkadaşlar SSK ödüyormu diye sorduğu için medikalim ile görüştüm SSK'a ödemiyor ancak mahkeme kanalı ile alına bilir oda yıllar sürer demişti yeni SGK ile ilgili bende bilmiyorum zaten hasta vinci için arayacağım aramışken merdiven inme-çıkma aparatanıda sorar sizlere bildiririm eğer arzu ederseniz biraz reklama girecek ama Ankarada KBB medikal çok büyük bir şirket sizde arayıp sorabilirsiniz 0 532 690 65 83 bu Metin beyin telefonu bu konularda bilgili biri olduğu için direkt bu şahısla görüşürseniz aydınlatıcı bilgi alırsınız isterseniz benide söyleye bilirsiniz emsal teşkil etmesi açısından Nihat AKARDENİZ Mersi/Silifke'den derseniz zaten tanıyacaktır inşallah olumlu bir cevap verirler . . .

eren_27;

[SIZE=3]Sn arkadasım cok guzel cevap verdın rahatsızlıgın ne bılmıyorum ama aynı kaderı paylasıyoruz gıbıme gelıyo.[/SIZE]
[SIZE=3]ben fa hastasıyım yas 35 bana hem akülü merdıven ınip cıkma aparatı lazım hemde hasta vıncı lazım annem babam artık yaslandı agır gelmeye basladım tasıyamıyorlar arkadasım bu KBB nın web sıtesı yada metın beyın msn yada maılı yokmu bende ısıtme kaybıda var.sorarken sgk ıkısınıde karsılıyomu dıye sor zahmet olmazsa bırde sen ne ıs yapıyon emeklı sandıgına mensupsun tesekkurler.[/SIZE]

Selamlar kardeş inan senin kadar benimde hayalim kırılmış durumda zira bu yeni SGK yasası işimizi çok zorlaştıracağa benziyor Medikalimle görüştüm ve şimdiye kadar aldıklarımı iyi ki elimi çabuk tutmuş almışım şimdi olsa kesinlikle alamazdım ben devlet memuruyum o yüzden Emekli sandığına bağlıydım şimdiye kadar emekli sandığı bu tür cihazların ödemelerini bağlı bulunduğun kurumun mütemedine bırakmıştı mutemet onay verdiklten sonra fazla bir sorun çıkmıyordu artık iş SGK memurunda bitiyor ve resmi gazetede tam ismi olmayan cihazlar için onay vermiyorlar illa resmi gazetede tam olarak ismi kod numarası bulunacak ödemeleri için yani anlayacağın bende bundan sonra alamayacağım keşke geçen yıl vincide alsaymışım en acil o gerekiyor senin de dediğin gibi yaş ilerledikçe işler daha da zorlaşıyor neyse herşeyde bir hayır var diyelim ama şu da var ki SGK'na başta sendikalar olmak üzere çok büyük tepkiler ve baskılar var inşallah bu durum bir an önce düzeltilir burada bizlere de büyük görevler düşüyor zira Türkiye öyle bir duruma geldi ki sesini yükseltmediğin sürece altta eziliyorsun bizlerinde artık sokaklara çıkıp sesimizi yükseltmemiz ve hakkımızı yasal platformlarda aramamız gerekiyor evet aynı kaderi paylaşıyorsuz binlercesi ile hepimiz biriz aslında,benim her hangi bir sorunum yok oğlum canım Eren ehler danlos sendromlu (kas hastası ) hepinize selamlar . . .

Üst Alt