Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK ödemeleri için ille de medikalciye vekalet mi vermeliyiz?

Konular
39
Reaksiyonlar
12
merhaba bulent bey,bu sgk odemeleri tc kimlik nosu ile bankaya yatiyordu.medikalcilerartik vekaletle onlara yatacagini ve bu vekaletin verilmesinin zorunlu oldugunu soyluyorlar.gercekten tekrar vekalet sistemine dönüldü mü ?bn vekalet vermeyi sevmeyen biriyim cvp verirseniz sevinirim.tskkrler

Artık doğrudan banka hesabına yatıyor ödemeler. Vekalet vermek lazım. Ama o hesapta başka para trafiği oluyorsa, o zaman medikalcinin sadece sgk'dan yatan parayı çekmesini sağlayacak bir kısıtlama yapabilmek mümkün değil. Ama o hesapta sadece sgk ödemesi oluyorsa, olabilecek en dar vekaleti vermekte bir sakınca olmaz.

peki tskkrler,ama boyle bir zorunluluk yok degil mi?mecburi demeleri garip geldi..tskkrler

Yani, işte adam da parasını alabilmek istiyor...

daha 3 gün önce malzeme aldım medikalcim den ve vekaletten bahsetmedi. 4 senedir aynı yerden alırım hiç sorun yaşamadım. bence vekalet vermek zorun da değilsin.. böyle bi yaptırım demedi bana..

Merhaba. Geçen yıl raporla TAK sonda HASTA BEZİ SONDA TORBASI için reçete yazdırmıştım, 1 yılı geçti ödeme yapılmadı. Evrakları SGK'ya teslim ettiğim günden 2 ay kadar sonra evraklar geri döndü, K.Maraş SGK sonda torbası ücretini ödemiyormuş. Medikalcim dilekçe yazdı tekrar tekrar gönderdi durdu ama hiç bi ödeme olmadı, ne sondaya ne de beze.

Geçenlerde kuruma gittim sondayla bezi ödeyin yoksa medikalcim benden parasını istiyor, dava açıcam ödeme yapmıyorsunuz diye dedim. Siz ceza yersiniz medikalciyle sen dedi. Ne yapmam lazım bilmiyorum, bu medikalciden de bıktım hi-slip plus sonda alabileceğim bi medikalci var mı? Önerebileceğiniz.. Teşekkürler...

Para ödemeden bu medikalciden kurtulmak istiyorum bi yolu var mı?

bende 6ay önce tak yapmaya başladığımda medikalciye vekalet vermıstım fakat sgk artık parayı benim hesabıma yatırıyor verdiğim vekalet ile ordan çekemiyorlar parayı bende para yattığında hesaplarına havale yapıyorum.

5 senedir hiçbir sorun yaşamadım ben.

Üst Alt