Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK primlerim eksik ödendiği için kendimi tehditle kovdurabilir miyim?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
4
Merhaba işverenim yılbaşına kadar sgk primimi maaşım yüksek olmasına karşın asgari ücretten yatırıyordu (940tl) yılbaşından itibaren aldığım ücrete daha yakın (2750 tl brüt alıyorum) 2000 tl den yatırmaya başladı tabi hizmet dökümünde 1030 tl zam yapılmış gibi gözüküyor şirketteki birçok arkadaşın durumu aynı, işten baskılardan dolayı kovulup tazminatımı almak niyetindeyim zaten psikolojik sorunlarım var bu konuyu iş müfettişlerine bildirmekle tehtit unsuru olarak kullanabilirmiyim kovulup tazminatımı alabilmek için?

Sözlü olaral tehdit falan dalaşmaya gerek yok.
Gidersiniz notere,uygulamanın kısmi kayıtdışılığa girdiği,ücretinizin ve fazla mesailerinizin bordroya tam yansıtılmasını istediğinizi içeren bir ihtarname çekersiniz.İhtar ellerine ulaştığında zaten kapının önündesiniz.:)

teşekkür ederim yardımcı oldunuz için, birde normal olarak maaş düşük gösterildiği için sözleşmem ve görev tanımımda yok hiçbirşeye imza atmadım beni ne şekilde tazminatsız kovabilirler?Biliyorum ki bunun için elllerinden geleni yapacaklardır

Üst Alt