Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK rapor oranıma %37 deyip emekliliğimi reddetti!?

Şermin Arda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SGK yüzde kırk enegelimin yuzde ucunu düşürüp emekli olamaz demiş yeni rapor mu almak mantıklı yoksa bu karara itiraz mı karar veremedim .Bu itirazların dönüşü nasıl oluyor bilen var mi

SGK bu kararı nasıl verdi anlamadım, senin zaten Maliyeden onaylı vergi indirim belgen yokmu?

SGK nın rapor oranını düşürdüğünü daha önce duymamıştım, en fazla tekrar rapor için kişiyi sevk ediyordu, bu yeni bir uygulamamı aceba bilmiyorum ama bence raporu 2008 yılından önceki tarihte aldıysan, yeni rapor için başvurduğun zaman raporunu gerçekten daha da düşürebilirler, itiraz da bulunmak daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
bu işin artık siyasi olduğu düşüncesi bende pekişti,neden refaranduma denk geliyor ve rapor şikayeti arttı, bunu yapanlar hayırclarmı evetçilermi diye düşünüyorum açıkçası,raporunu 2016 almışsın bu perhiz keyfi uygulama raporu yanına al bulundğun şehirde ak parti il başkanlğına konuyu bildir belki bir yol gösterirler hükmeti devleti yönetenler oldğu için diyorum, 2016 ta aldğın rapor %40 değilmi bu raporu 37 düşürdüklerine dair yazı geldi herhalde bu yazıyla git derim sonra avukatla görüş,allah yardımcın olsun

Emeklilik başvurusumu yaptınızda oran düştü birde durumunuz neydi

Evet belimde dört vida sement var ve tansiyon hipotiroid hareket kısıtlılığı mı var

Ben de aynı fikirdeyim. yeni rapor almam sıkıntılı olur diyor herkes ama ben rapordan sonra belimdeki vidaların arasında sağa baskı yapan protruze olmuş iki fıtık daha olusturmusum .Hareketim daha da zor bir de sağ diz arkada yırtık ve sağ omuzda burcid ve akut tendinitim var sag kolumu çok zor kullanıyorum .bunlar rapordan sonra oldu.ama bunlara yüzde verilir mı bı bilgim yok.yarin numune Hastanesi'nde bir beyin cerrahina danisicam

Şermin Arda

Defterdarlıktan elde edilmiş 3. derece sakatlık indiriminiz var mı? Siz sgk'ya rapor sunmuyorsunuz ki emekli olurken. Siz "benim maliye'de kayıtlı vergi indirim hakkım var" diyorsunuz, onlar da emekliliği onaylıyor.

Yoksa siz bağkur'dan mı emekliliğe başvurdunuz?

Ben devlet memuruyum .sağlık bakanlığı emeklilik dilekçelerinde kendi sağlık kurulunda değerlendirme yapıyor .SGK da sağlık kurulu.vergi indirimim var. Ben yeni sağlık kurulu raporu aldım. Yüzde 42.yeniden başvurdum emekliliğe. sonuç bekliyorum

Yani önceki sgk kararına itiraz etmek yerine raporumu yenileyip bidaha başvurdum emekliliğe .sonucu burdan bildiririm

Şermin Arda

Pardon, ben 4a'lı olduğunuzu varsayarak yazmıştım. Bu durumda yeni rapor alıp başvurmakla iyi ettiniz. Olumsuz olursa itiraz edersiniz o zaman.

Üst Alt