Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK Sağlık Kurulu tek hastalıktan yüzde 50 raporunu reddebilir mi?

pınar-deniz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Selamlar, mart ayında aldığım yüzde 85 raporumla engelli emekliliği için başvurdum. İki hastalıktan ayrı ayrı 50'nin üzeri raporum var. Haziran ayında ara karar çıkmış, fizik tedavi ek muayene istendi. Tekrar kurula girdim ve raporun aynı olduğunu sanıyorum. Hala bir cevap alamadım. Red edilme ihtimalim var mıdır sizce.

@pınar-deniz,
Benimde ara karar cıktı 22 eylülde bolu izzet baysal hastanesine heyete girdim %41 ortapedik engelliyim fizik tedavi görüşü istemiş ankara sağlık kurulu insallah benide ret etmez

@güllerin efendisi,

Ağustos ayında rapor aldım red geldi 8 Eylül de itiraz dilekçesi yazdım gönderilmiştir

Ooo çok uzun bı süreç ne bu böyle ya

Benimkide seneye gelir o zaman,🤔😂

Moderatör tarafında düzenlendi:
@habibe68, sordum, SGK'nın hala İstanbul'da dediği dosyam Ankara'da çıktı. SGK'nın dosya takip sistemi de telefon hattı da düzgün çalışmıyor. Dosyamın İstanbul'dan Ankara SGK Sağlık Kurulu'na gitmesi iki ay sürmüş. Red alsaydım haberim olurdu diye düşüdüren yorumlar okudum. Emekli aylık bilgisi sorgulayıp duruyorum günde üç kere. :))))

Üst Alt