Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sağlık kurulundan emeklilik için onay ne zaman çıkar?

ilker_1982

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
4C Memur olarak İzmir Büyükşehir Belediyesinde 15 Senedir görev yapıyorum
sonradan engelli olarak 2014 yılında %69 sürekli olarak rapor aldım
10/05/2020 tarihinde 15 yılımı doldurduğumdan dolayı kuruma emeklilik dilekçemi verdim
kurum sgk ya emeklilik talebimi iletti 03/06/2020 tarihinde işleme alındı
07/07/2020 tarihinde sürekli olan raporumu kanun değişikliğinde dolayı yeni rapor almam için geri gönderdi. ben de hastaneden güncel %64 sürekli rapor alarak tekrar gönderdik, 14/09/2020 tarihinde işleme alındı
05/10/2020 tarihinde sgk sağlık kuruluna tekrar girdi ve orada takıldı işlem ilerlemiyor

bundan sonra ne gibi durumlarla karşılaşırız bilgisi olan varsa paylaşabilir mi bayağı bir zaman oldu uğraşıyoruz bu normal mi

ilker_1982

Çok uzun bir süre geçmiş. Ama konu sağlık kurullarına düşünce maalesef işler sarpa sarıyor. Bence 15 gün içerisinde mutlaka neticelenecektir.

Sgk dan 5510 sayılı kanun 28.maddesine göre şartları taşıması halinde emekli olabilir diye yazı geldi bu ne demek oluyor bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum

Sigorta girişim 2005 bu tarihten önce kısmi rahatsızlıklarım vardı raporum yoktu
yardım ederseniz memnun OturanBoğa

Son düzenleme:
ilker_1982

İlk sigortalı olunan tarih neydi? Bu hangi statüdeydi? Hangi tarihte 4c'li oldunuz?

bagkur.PNG

Üst Alt