Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sandalyelerimizin akülerini neden ödemiyor!?

PİSİ

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
devletin belli.oranda engelli raporu olanara akulu arac verdigini biliyoruz fakat aküsu biten yahut zarar goren araclarda nasil davraniyor? Aku alinma.hakki varsa jel aku olarak alinabilirmi bilgili arkadaslar bir yanit yazarsa sevinirim.

ben net cevap alamadım ama ödenmiyor görüşü ağırlıkta hiç ödediniz mi bu zamana kadar dedim hayır diye cevap aldım neyse bu ay 2 tane jel akü 440 tl aldım üzerindeki kuru aküyü 3 yıl kullandık kısacası bu. Mantıklı olanına gelince 3 yıl önce sgk bizden sıfırken kullanma kitabını garanti belgesini aldı orada klasörlediler banada eğer bir arızası olursa bizle muhatap olacaksın biz garantiden yaptıracağız araç bize ait siz sadece kullanıcısınız denmişti bende 5 yıl içinde akü biter o zaman ne olacak dediğimde biz alacağız denmişti kiii gel zaman git zaman akü bitti aradım sgk yı akü alalım dedim ödenmiyor dedi aynı kişi e sen bana daha önce öderiz dedin evrakları aldın kullanma kılavuzuna kadar dediysemde nafile oldu çünkü bunlar hep sözde yazılı bir belge yok bende gittim paşa paşa aldım lakin varsa ödettiren arkadaş faturasını sgk ya hemen gönderirim onlarda yok biz alacaktıkta yok ihale yapacaktıkda vs vs deselerde şansımı sonuna kadar zorlarım selamlar

Cok tesekkur ederim ilgilenip yorum yazdiginiz icin

tesekkür ederim maki

Üst Alt