Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sonda için reçete ödemeleri gecikti..?

emir-irem

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 2. recetem yazıldı , ama sosyal güvenlık halen ilk recetemın parasını yatırmaadı. sistem acılmadı ödeme yapamıyoruz dıyor , görevlı ablamız.
sizde de böyle bır durum var mı. varsa ne zaman düzelecek ? bilgisi olan var mı ???

Evet, ben de ilk kez 3 aydır fatura ödemesi alamadım.

Trafik kazasından dolayı trafik sigortası ödeme yapacak diye sgk 5 aydır ödeme yapmıyor.İlgili kurumlara dilekçe vermeme rağmen netice alamadım.

sizinkide bişeymı ben 8 aydır sgk dan sonda alamadım

bu uygulamanın doğru dürüst işletilmesi gerekıyor hemde acil bir biçimde yapılması gerekıyor

önerımı yenılıyorum medıkal olayını gecsın sgk her hastane kapsamında makıne kımya bolumu açsın ve hastalara hastane tarafından verılsın medıkalcı medıklacı dolaşmaktan para aldım almadım muhabetıne son versin bu tutarsız uygulamasına
akılı kart o bu şu derken mevzu 2012 bulacak bu tarıhe kadar ınsanlar olsunmu

ben yetkılı bırım bulamadım mail atacağım bulsam gereklı yazılşmayı yapardım

ben 10 yıldır böyle bı sorun yaşamamıstım. ilk kez 2 recete param bırıktı. tüm türkıye de sistemler cöktü dıyorlar. dıger ıllerdekı arkadaslar sizler alıyomusunuz , yazın bılgılendırın ,

nolur çare bulunsun

arkadaşlar bende 11 aydır sgk sonda parasını yatırmadı sondayı veren medikalcı bugün evime geldi 520 lira sonda parasını istedi cebimde yok beş kuruş vallahi usandık ya bundan 2 yıl önce böyle birşey yoktu ne yapmak istiyor bu sağlık bakanlığı buna sesimizi duyuracak bizlere yardımcı olacak kimse yokmuu eyy TÜRKÜYEE intihar edecem yaa dayanamz oldummm

Nasıl yani!? 11 aydır sonda bedelinin ödenmemesi mümkün değil. Ya evraklar kaybolmuştur ya da başvuru yapılmamıştır.
Hangi ildesiniz? Medikal firma rapor ve tahsilat dahil tüm işlemleri kendisi yapmalı... Yapmıyorsa firmayı değiştirin.

bulent zaten 11 aylık sondanın bedelide 520 tl gibi bir rakam olamaz, cok daha fazla olması lazım..

Bursa'da SGK ödemeleri Ziraat Bankası'ndan MERKEZİ ÖDEME SİSTEMİ ile yapılıyor.Başka türlü yatırılan para gözükmüyor.Kimliğinizle gidip bu şekilde sorgulamalısınız.

teşekkür..

8 aydır süren sonda ödemeleri problemının çözümlenmesı aşamasında elındekı fazla sondalarla benım magdurıyetımı gıderen parapleji27 nick li anteplı sabri abi'ye tesekkurlerımı sunuyorum. Allah kendısınden razı olsun ınsallah...

emir-irem kardeş, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... Allah senden de razı olsun.

Böyle dayanışmaları görmek çok güzel. Çok yaşayın...

İstanbul'da sonda ödemeleri 20 gün ile 45 gün arasında kesinlikle yapılıyor.

Üst Alt