Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK tarafından GSS tespitinin yapılmış olması ne demek?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
Sgk tarafından gss tescılınız yapılmıstır. ıkametınıze en yakın sosyal yardımlasma vakfına basvurmanız gerekmektedır.saglıklı ve guvenlı gunler dılerız.

Genel sağlık sigortası tescili yapılmış, iştenmi ayrıldınız ya da öğrencimiydiiniz vs.bilemiyorum sağlıktan faydalanma süresi bitmiş geriye yönelik olarakmı yapıldı tescil sizi bilmiyorum ama genelde öyle olur, gelir testi yapılmadan tabandan ödeme gec.zammının silinmesi söz konusu bakarsınız duruma göre

e devlet var ise burdan bakabilirsiniz duruma

https://www.turkiye.gov.tr/sgk-gss-borc-dokumu

Ben geçen sene en son 29 Nisan 2016 yılında işten ayrıldım. İş derken 6 aylık ışkur TYP işi. E devletten baktım 40 lira borç gözüküyor. Bu 6 aylık haricinde çalışmadım.

İyi bir şey değilmiş 40 tl yaklaşık 22-23 gün gibi bir borç olmalı, resen tecil işlemi yapılmış lakin işten ayrıldıktan sonra geçen sürenin hepsi borç görünürdü sağlıktan faydalanıyorsunuz o zaman bir şey var yoksa o süreden bu zaman borç görünürdü çünkü çalışmadım diyorsunuz, bir emeklilik durumu gibi vs.bazen sefhen yapılmış bir şeyde olabiliyor düzelttiriyorsun,
bu soruların cevabı sizde

Arkadaşlar 2 gündür banada bu mesaj geliyor.Halbuki ben emekliyim bu nedir anlamadım

Üst Alt