Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK tarafından işitme cihazlarında ne kadar ödeme yapılıyor?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
iştime engelliler için alınan rapor'un kullanım süresi yani cihaz alımı için ne kadar bekleyebilirim,birde cihazlar için yapılan ödemenin artık belli bir sınırı olmadığına dair forumda yazılar var,doğruluğu ve kesinliği konusunda bilgilendirebilirmisiniz.aksi durum ise kızım 5 yaşında ne kadar ödeme yapılır

Kesin bildiğim tek şey cihazların beş yılda bir değiştirildiği. Ödeme konusunda ise belirsizlik var . Hala netleşmedi. Ben de bekliyorum.

SLM...sgk işitme cihazları için analoğ cihaza 210 tl dijital işitme cihazına 420 tl ödüyo......yalnız emekliden %10 çalışandan %20 katkı payı düşürülerek ödüyor

teşekkürler,18 yaş alı çocuklar için farklı bir durum varmı,duyduğuma göre %50 fazlasını ödüyormuş,doğruluk durumu hakkında bilginiz varmı ?

Arkadaşlar,

sgk cihaz parasını 380-480 her neyse öderse kalan parayı veya paranın tümünü bizler peşinmi ödüyoruz bayiye ?
Taksit veya kredi kartıyla ödeme yapma imkanı yokmu?

Eğerki sgk den paramızı alana kadar biz tüm ödemeyi kendi imkanımızla peşin yapacaksak sgk neye yarıyor söylermisiniz ?

süreç şöyle,cihazı siz kendi imkanlarınızla alıyorsunuz,daha sonra sgk size ödemeyi yapıyor,ben çocuğuma 2 yıl önce cihaz aldığımda bana 5 taksit yapmışlardı,cihazı satan bayiinin anlaşması olan bankanın imkanıyla alakalı.

s.a 25.08.2010 da cihaz alabileceğim raporu aldım.ve aynı gün cihazlarıda aldım.çifti 3000 tl dediler en son 2700 tlye anlaştık.kredi kartına 10 taksitte çok uğraştım ama 6 taksitle zor aldım.gereken evrakları edinip memlekete gönderdim.tarım bağkurlusuyum.prim borcum olduğu için ve bazı tersliklerden dolayı ödeme yapılamadı.torba yasadan yararlanıp prim borçlarımı ödedikten sonra tüm belgeleri sgk ya geri göndereceğim.
şimdi bana ödemeyi 25.08.2010 olan cihaz kullanmamızı onaylayan raporun tarihine göre mi ödeme yaparlar yoksa söylentiler doğru olurda tümünü öderlerse son yasaya göremi ödeme yaparlar.
sgk para ödememek için elinden geleni yapıyoda bu da olabilir mi?

Üst Alt