Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK tekerlekli sandalye için ne kadar ödüyor?

surikata

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Annem için tekerlekli sandalye raporu ve reçete aldık ama medikalci 17-21 kilo arası ödeme yapmıyor diğerlerine 500tl ödeme yapıyor dedi en ucuz sandalye 2000 tl oda çok adi ...emekliye 1200 tl ödeme yapılıyor denilmişti bunu tam teferruatlı anlatabilebir misiniz?Biz bu rapordan nasıl faydalanabiliriz?

Gazilere aktif sandalye yazılıyor onlar çok pahalı normal vatandaş a yarı aktif yazılırsa o da zor bir ara 1200 TL ödeme yapılıyordu size yazılan normal sandalye

op1342 yazılmış 550 tl ödeniyormuş ama sgk anlaşmalı sandalye yokmuş benim bulabildiklerim bunlar,yani 550tl de yalan oluyor

düzgün sandalyeler 5000 den başlıyordu .ben ararken . bana geçici dönem lazım olunca aylık 800 tl ye kiraladım.kiraladığım da nerydese 10 yıllık eskimiş birşeydi. kirası böyle olunca yenisini ne olur hepsi dövizle neticede.

Üst Alt