Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK trafik kazası mağdurları için genelge hazırlamış, imza bekleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

garraro

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
17 Kasım 2010 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/sos...arindaki-harcamalari-da-sgk-karsilayacak.html

11 Ekim 2010 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/gun...lik-ihtiyaclari-icin-bizi-magdur-etmesin.html

arkadaşlar sgknın trafik kazalarında yaptığı uygulamayı biliyorsunuz.
bugün aldığım bir habere göre,şuan bu sıkıntının giderilmesi için genelge hazırlanmış genel müdürün önünde imzayı bekliyormuş.
inş en kısa zamanda imzayı atar.

bu güzel bir haber....
elinizden geldiğince,hatta hiç üşenmeden bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar ricam elinizden geldiği kadar atabildiğiniz kadar milletvekillerine,başbakanlığa,cumhurbaşkanlığına aklınıza neresi gelirse lütfen mail atın.
bakın bizim durumumuzdan sadece biz anlıyoruz,kimsenin aaaa bunların böyle bir sıkıntısı var çözelim diyeceğini beklemeyelim.
hadi hayırlısı,güzel haber alırsam paylaşırım...

saolasın cok guzeel bı haber , aslı cıkar ınsallah.. ben bıseyı merak edıyorum benım 3 recete sgk da 2 si bende bu 5 recete nasıl odenecek , beşini birdenmı odeyecekler ???

hadi hayırlısı bakalım bu sefer nasıl olacak bizi kapsayacakmı insallah madurıyet gıderılır bılgı saglam yerdenmı .?

Bu konuda ben de duyum aldım 15-20 gün önce, ama içeriğine, ne zaman ayayınalanacağına dair bir bilgiye ulaşamadım...

arkadaşlar şuan ne trafik sigortasından ne sgkdan faydalanamayan ben ve benim gibi olan arkadaşların durumunu düzeltip tekrar ödemelerin yapılması için bir düzenlemeye gidildiğini duydum.
kaynak sağlam.bu işle ilgilenen sağolsun bir avukat abimiz var o söyledi.
hiçbir şekilde ödeme yapmayın kendi cebinizden,benim elimde de var,faturalar medaikalcime dedim biraz bekle,ödemedim.geriye dönük alacağız bunların parasını.
biraz daha bekliyeceğim,bir kaç dilekçe daha yazdım sgkya,daha detaylı bilgi istedim,eğer olumlu sonuç alamazsak ben derhal konuyu yargıya taşıyacağım.

ahmet durumlar ne alemde , arayı bu kadar uzatma , bizi iyi kötü bilgilendirsen sevınırız...

son durum;sağlık bakanlığı trafik kazaları tedavi giderleri döner sermaye bölümü ile görüştüm,bizim durumumuzu düzeltecek olan genelge SGK'da genel müdürün önünde imzayı bekliyor.
genel müdürün keyfi yeterse inş en kısa zamanda imzalanır.
beklemedeyim

bu haftada haber cıkmadı sanırım. dılekce yazmaktan , telefon acmaktan , ciğeri 3 kuruş etmeyen ınsanların umursamaz tavırlarından sinir hastası olacam. sayın oturanboğa gereklı yerlere gereken baskıyı yapacaktık ne oldu ? bu adaletsızlıgı cok uzattılar ne yapılması gerekıyorsa yapalım artık, dogu ıllerının cogunda sgk ödemeyı kes(e)medi , yazık bize , yazıkk..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt