Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK ve Bağkur hizmet birleştirmesi ne kadar zamanda gerçekleşiyor?

ertugrul01

Aktif Üye
Konular
387
Reaksiyonlar
0
Aynı şehirde çalışma ile S S K ve Bagkur hizmet birleştirmesi ne kadar zamanda gerçekleşiyor.S S K dan emeklilik işlemi gerçekleşecek...bukonudabilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum.

Müracaatınızı hangi kurumda birleştirme yapmak istiyor iseniz oraya yapıyorsunuz kurum size bilgi veriyor.Benim 6 ayı bulmuştu...

Emeklilik aşamasında bu kadar süremez bence. Neden sürsün ki?

Güncel bilgisi olan var mı arkadaşlar?

benim tahminim iki kurum birleştirmesi 2 ay sürer herhalde ..

Artık her şey elektronik ortamda ve SGK şeklen de olsa tek çatı altında toplanmış durumda. Bence 1 ay sürmeden işlem tamamlanır. Ama bunu derken bildiğimden değil, düz mantıkla söylüyorum...

Ben vergi indirimi aldıkdan sonra ssk ya rapor fotokobısı ıle muracat ettım ve bagkurumda var dıye yazdım bana gelen cevap bagkurdan aldıkları bılgı ıle 3600 dolmadıgından emeklı olamazsınız dıye yazısı geldı. Fazlada surmedı bagkur borc yoksa cabuk cevap verıyor 3600 dolduruncada yazının fotokobısı ıle muracat edecem yenıden

Üst Alt