Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK yatan hasta için bez ödemesi yapıyor mu?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar yatalak hastaya bez parası ödeniyor die duydum dogrumudur evet varsa izlenecek yol rica etsem bi yakınım için gerekli,bide 2022 maaş baglanması için yaş sınırı varmı..

allah razı olsun bacım bide bu 2022 maaşı alma şartı yaş sınırı varmı yani 18 yaşını tamamlamış olması şartı varmı acaba..

bacım şu yazıda anladıgıma göre benim dedigim arkadaşın beraber işyerinde çalışıyoruz arkadaşın çocugu babasının saglık güvencesinden yararlanıyor yani olmaz heralde dedigim gibi 18 yaşından sonra olur şu yazıda öyle anladım Kimler Başvurabilir?
Sosyal Güvenlik Kurumundan (SSK,Emekli Sandığı,Bağ-Kur) gelir ve aylık hakkından yararlanmayan,
Sosyal Güvenlik Kurumuna prim ödemeyen,
2022 sayılı Kanunda belirtilen muhtaçlık sınırından az geliri olan ve bu durumu Valiliklerce/Kaymakamlıklarca tespit edilen 18 yaşını tamamlamamış % 40 - %100 arası özürlü yakını olanları kapsamaktadır

Üst Alt